20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

My Little DaVinci Öppningsbar teckningsram A4 vit


 

Öppningsbar teckningsram som rymmer upp till 50 teckningar. Storlek: A4.

 
Leverantör My Li'l Da vinci


Visa upp barnens teckningar på bästa sätt med denna öppningsbara ram från My Little DaVinci. En genial ram som rymmer upp till 50 st teckningar som fungerar både som teckningsram och konstarkiv med inbyggd förvaring.  

Perfekt om du har kreativa barn eller barnbarn som ofta målar nya teckningar. Ramen är fin att sätta upp i hemmet, på kontoret, i barnrummet eller i galleriet. 

Ramen är designad för ark i A4-storlek och har en lätt fjädring som gör att teckningarna enkelt kan placeras i ramen och när du vill byta motiv öppnar du bara ramen och placerar in en ny framför det gamla motivet. 

Bra att veta är även att ramen kan placeras både stående och hängandes - och du kan enkelt växla mellan vertikal och horisontell upphängning utan att ändra väggfästet. Enkelt även för barn att hantera då glasramen öppnas framifrån och man inte behöver ta ner ramen från väggen när det är dags att rama in nya konstverk. Ramen har dessutom en avtagbar passepartout för extra snygg inramning. 

Ramen är en ypperlig gåva att ge bort i present, julklapp eller mor- och farsdagpresent. För vilken förälder önskar inte att kunna visa upp barnens teckningar på väggen samtidigt som de organiseras smart? Ramen kan givetvis också användas för att visa upp vuxnas konstverk, posters, foton och andra typer av designer också.
✓    Smart ram som rymmer upp till 50 st konstverk i A4-storlek
✓    Öppnas framtill och har fjädring på insidan som håller teckningar, posters eller andra konstverk på plats
✓    Växla mellan stående och liggande ram utan att ändra väggfästet
✓    Bordsstöd och fäste för vägghängning medföljer

✓    Gjord i trä och riktigt glas
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Mått: Yttermått: 37,5 x 29,5 x 3,5 cm. Innermått: 32,5 x 25 cm (avtagbar passepartout ger A4-storlek).
  • Material: MDF-trä, glas och plast (insida)
  • Färg: Vit.
  • Skötselråd: OBS! Detta är ingen leksak för barn, utan en väggdekoration med riktigt glas som primärt ska hanteras av vuxna.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.Recensera produkt