✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

BB-listan | Sweet


 

Digital produkt klar för utskrift: Skriv din egen packlista inför förlossningen och tiden efteråt på BB.

 Önskar du istället att få designen skickad till din mail? Detta är möjligt i samband med att du handlar produkter från oss (minsta ordervärde 39 kr). Hur? Lägg bara önskad design tillsammans med dina andra produkter i varukorgen för att sedan slutföra din beställning. Du får då designen skickad till din mail. OBS! Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. Notera att inga digitala produkter skickas med i din fysiska beställning.Produktspecifikation

BB-listan ger utrymme för dig att fylla i en egen lista med saker du planerar att packa med till tiden innan och efter förlossningen.
✓ Listan kan med fördel anpassas precis efter dina behov. + Att komma ihåg är att det mest nödvändiga oftast finns på plats på förlossningen/BB.
✓ Format anpassat till A4/A3 och utskrift (PDF + CMYK).


Leverans av digitala produkter

Spara ner utan att handla produkter? Spara ner direkt härifrån länken.

Spara ner och få skickad till mail? Du får designen skickad till din mail i samband med att du handlar produkter av oss. Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. OBS! Inga digitala produkter skickas med din fysiska beställning. 
Recensera produkt