✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

DIY Etiketter till förskolan | Au naturel


 

Digital produkt klar för utskrift: DIY etiketter till förskolans extrakläder och tillbehör.

 Önskar du istället att få designen skickad till din mejl? Detta är möjligt i samband med att du handlar produkter från oss (minsta ordervärde 39 kr). Hur? Lägg bara önskad design tillsammans med dina andra produkter i varukorgen för att sedan slutföra din beställning. Du får då designen skickad till din mail. OBS! Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. Notera att inga digitala produkter skickas med i din fysiska beställning.


Produktspecifikation

✓ Är det dags för förskolestart? Eller tid att organisera barnets kläder och tillbehör? We've got your back! 

✓ Hur? Skriv ut designen > laminera > klipp sedan ut vardera symbol och fäst fast etiketten, exempelvis med självhäftande tejp, på förvaringen > och tada! Nu har ni en god översikt över barnets tillbehör, vilket kan underlätta för såväl barnet som för vårdnadshavare och pedagoger. 

✓ Format anpassat till A4/A3 och utskrift (PDF + CMYK). 


Leverans av digitala produkter

Spara ner utan att handla produkter? Spara ner direkt härifrån länken.

Spara ner och få skickad till din mejl? Du får designen skickad till din mejl i samband med att du handlar produkter av oss. Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. OBS! Inga digitala produkter skickas med din fysiska beställning. Recensera produkt