📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

BIBS Stickad filt Pointelle Vanilla


 

Babyfilt med pointelle mönster från BIBS.

 
Leverantör BIBS


BIBS Knitted Blanket Pointelle Ivory är en stickad filt tillverkad i 100% ekologisk och OEKO-TEX®-certifierad bomull. En mysig och användbar filt som kan användas i barnsängen eller barnvagnen, eller på golvet när det är dags att ligga på mage. Perfekt att använda alla årstider och för alla åldrar - från nyfödd till småbarn. En filt som lätt blir en favorit att mysa med!
✓    Filt från BIBS med pointelle mönster
✓    70x100 cm
✓    Mjuk och skonsam mot barns känsliga hud
✓    Tillverkad i 100% ekologisk och OEKO-TEX®-certifierad bomull
✓    Perfekt som gåva till nyfödda
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% OEKO-TEX®-certifierad bomull.
  • Mått: 70x100 cm
  • Färg: Beige
  • Skötselråd: Handtvätt rekommenderas (30 grader). Tänk alltid på att tvätta med liknande färger för att inte riskera missfärgning. Tål ej att torktumlas eller blekas.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Det danska varumärket BIBS har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet, gjorda av säkra material i över 40 år. De har sedan de grundades år 1978 blivit ett ledande varumärke inom babyprodukter världen över. lägger stort fokus vid att ta fram produkter i olika former för att passa våra barns olika behov. Hos oss på BabyHack kan du köpa BIBS populära sortiment av nappar och accessoarer. Varumärket har blivit välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design på alla sina produkter, men framförallt sina nappar. Napparna är gjorda av säkra material, som latex och silikon, och är helt fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Alla nappar tillverkar i Danmark. BIBS nappar finns i en mängd olika färger och former och säljs i tre olika storlekar - anpassade för nyfödda upp till barn som över 18 månader gamla. BIBS nappar har blivit utsedda till bäst-i-test i ett flertal olika kategorier och är ett förstahandsval för många småbarnsföräldrar.


Recensera produkt