✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Återanvändbara klämmispåsar 6-pack


 

Återanvändbara klämmisförpackningar från Didobaby. Säljs i 6-pack.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Didobaby


Klämmispåsar, också kallat squeezebags, med zip-förslutning i 100% livsmedelsklassad och förstereliserad plast från Didobaby. Påsarna lämpar sig ypperligt för hemmagjorda puréer, smoothies, barnmat och annat hemlagat. Smidiga att ha med sig i skötväskan eller i ryggsäcken på utflykten, bilresan eller på språng en fartfylld dag. Även smidiga att förvara hemma i kylen eller frysen när man börjar med smaksensationer och vill ha mindre matportioner redo för sitt barn. 


Klämmispåsarna är skapade utifrån viljan att minska på köp-och-släng-klämmisar och istället erbjuda återanvändbara "refill squeeze bags". Viktigt att komma ihåg är dock att vara noga med att rengöra efter varje användning då små barn är extra känsliga mot bakterier. Påsarna har en stor öppning i botten vilket underlättar för att enkelt kunna fylla på samt rengöra efter varje användning. Rekommenderas för bebisar från 6+ månader och är helt fria från BPA, PVC och ftalater.Tips på snabb hemgjord klämmis: 
Lägg i en halv banan och några bär, förslut påsen och krama sedan påsen så att allt mosas - voilá! Nu har du en färdig klämmis redo som mellanmål. 100% livsmedelsklassade och återanvändbara klämmispåsar         
✓ Passar utmärkt för barnmat, yoghurt, puréer och smoothies  

✓ Tål förvaring i kyl och frys samt micro   
✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha  
✓ Stark zip-förslutning ANVÄNDNING  

  • Håll klämmispåsen så att zip-öppningen är uppåt, öppna upp och fyll på med mat eller dryck genom öppningen. 
  • Återförslut sedan med zip-förslutningen ordentligt. Se även till så att skruvkorken är ordentligt fastskruvad så att inget läcker ut. 
  • Nu är klämmisen redo att ätas. Rengör sedan produkten noggrant efter varje användning.

SKÖTSEL

Rengör produkten efter varje användning. Tål att användas i diskmaskin men vi rekommenderar att påsarna rengörs för hand med varmt vatten och milt diskmedel. Undvik medel som stearliseringstabletter eller andra blekmedel. Vid rengöring rekommenderar vi att en mjuk diskborste används, detta för att undvika att påsarnas yta tar skada.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad pp-plast. Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • tt: 100 ml x 6.
  • Färg: Blandade färger: röd, turkos, gul.
  • Skötselråd: Tål att diskas i maskinens övre fack. Tål även kyl och frys.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
Recensera produkt