Spårbar hemleverans från 49 kr 🚚

Haakaa® Happii bear Klämmispåsar Silikon 170 ml 2-pack


 

Klämmispåsar i 100% livsmedelsklassad silikon från Haakaa®. Lämpar sig ypperligt för smoothies, yoghurt och pureer. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör Haakaa®


Klämmispåsar i silikon från Haakaa. Till skillnad från många andra refill-klämmispåsar på marknaden rymmer dessa hela 170 ml vätska, vilket gör de ypperliga att ha med sig när man är på språng med sin lilla. Påsarna lämpar sig ypperligt för t ex hemmagjorda puréer, smoothies, soppor, barnmat och yoghurt. 


Klämmispåsarna som är i 100% livsmedelsklassad silikon är framtagen utifrån viljan att minska på köp-och-släng-klämmisar för att istället erbjuda hållbara och högkvalitativa återanvändbara squeezebags. Klämmisarna är återanvändbara och har en stor öppning som underlättar för enkel påfyllning samt rengöring efter användning. Fler plus är materialet, i silikon, som gör det lätt och greppvänligt för barn att själv hålla och suga. Squeeze-påsarna går även att ställa upprätt, vilket minskar onödigt matspill och kladd vid uppfyllning och förvaring men även mellan drickpauserna. Rekommenderas för barn från 6+ månader. Är helt fria från BPA, PVC och ftalater.


✓ 100% livsmedelsklassad mjuk silikon godkänd för spädbarn

✓ ECO-friendly och fri från BPA, PVC och ftalater

✓ Passar utmärkt för barnmat, yoghurt, puréer, soppor och smoothies  

✓ Rekommenderas från 6+ månader

✓ Tål förvaring i kyl och frys   

✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar


ANVÄNDNING  

  • Placera klämmispåsen upprätt, separera locket från påsen och fyll på med mat eller dryck genom öppningen. 
  • Förslut sedan genom att fästa locket ordentligt. 
  • TIPS! För tunnare blandningar rekommenderar vi att man använder de medföljande sugrören. Applicera sugröret i munstycket med sugrörets finskurna ände uppåt. Sätt sedan tillbaka dricklocket i öppningen - good to go!


SKÖTSEL

Rengör produkten efter varje användning. Haakaa® rekommenderar att påsarna rengörs för hand med varmt vatten. Tål att kokas 2-3 minuter för sterilisering. Undvik medel som stearliseringstabletter eller andra blekmedel. Vid rengöring rekommenderar vi att en mjuk diskborste används, detta för att undvika att silikonets yta tar skada.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Mått: 170 ml
  • Färg: Grå/transparent
  • Skötselråd: Handdisk och sterilisering rekommenderas. Tål att diskas i maskinens övre fack. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET

Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födseln av sin dotter Courtney, som bland annat lider av autism, insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt