✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Haakaa® Återanvändbara klämmispåsar i silikon 170 ml 2-pack


 

Klämmispåsar i 100% livsmedelsklassad silikon från Haakaa®. Lämpar sig ypperligt för smoothies, yoghurt och pureer. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör Haakaa®


Klämmispåsar i 100% livsmedelgodkänd silikon från Haakaa®. Till skillnad från många andra refill-klämmispåsar på marknaden rymmer dessa hela 170 ml vätska, vilket gör de ypperliga att ha med sig när man är på språng. Påsarna lämpar sig perfekt för t ex hemmagjorda puréer, smoothies, soppor, barnmat och yoghurt.

Frågar du dig själv om det är värt att investera i högkvalitativa klämmispåsar? Låt oss lyfta några av många fördelar. Klämmispåsarna från Haakaa® är gjorda i 100% livsmedelsklassad, säker och hållbar silikon. Produkten är framtagen utifrån viljan att minska på köp-och-släng-klämmisar och bidra till en mer hållbar lösning för matning on-the-go. 

Tack vare produktens hållbara kvalitet kan man räkna med flera års användning och en hållbar produktcykel. Till och med när barnen växer ifrån "klämmis-stadiet" kan klämmisförpackningarna med glädje användas till skolutflykter eller till och med ärvas vidare. Förpackningarnas stora öppning gör de superlätta att fylla på och hålla rena och fräscha efter varje användning.

Fler plus är att materialet gör klämmisarna extra greppvänliga för yngre barn att själv hålla och suga. Squeeze-påsarna, går till skillnad mot många andra refill-klämmisar, även att ställa upprätt vilket minskar onödigt matspill och kladd vid uppfyllning (även smidigt vid barnets drickpauser).

Setet innehåller 2 st klämmisförpackningar inklusive 2 st mjuka sugrör (även dessa i 100% livsmedelklassad silikon). Rekommenderas för barn från 6+ månader. Är i 100% livsmedelsgodkänd silikon och fria från BPA, PVC och ftalater. OBS! Lämna aldrig din bebis obevakad under en måltid.


✓ 2-pack klämmisförpackningar

✓ I 100% livsmedelsklassad mjuk silikon

✓ Fri från BPA, PVC och ftalater

✓ Passar utmärkt för barnmat, yoghurt, puréer, soppor och smoothies 

✓ Rekommenderas från 6+ månader

✓ Tål rengöring i diskmaskin och förvaring i kyl och frys  

✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha för att användas om och om igen

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar


ANVÄNDNING 

  • Placera klämmispåsen upprätt, separera locket från klämmispåsen och fyll på med mat eller dryck genom öppningen. 
  • Förslut sedan genom att fästa locket ordentligt. 
  • TIPS! För tunnare blandningar rekommenderar vi att man använder de medföljande sugrören. Applicera sugröret i munstycket med sugrörets finskurna ände uppåt. Sätt sedan tillbaka dricklocket i öppningen - good to go!


SKÖTSEL

Rengör produkten efter varje användning. Haakaa® rekommenderar att påsarna rengörs för hand med varmt vatten, men tål även att rengöras i diskmaskinens övre fack. Tål även att kokas 2-3 minuter för sterilisering. Undvik dock medel som stearliseringstabletter eller andra blekmedel. Vid rengöring rekommenderar vi att en mjuk diskborste används, detta för att undvika att silikonets yta tar skada.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Mått: 170 ml
  • Färg: Grå/transparent
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskinens övre fack. Även sterilisering rekommenderas då och då.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET

Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födseln av sin dotter Courtney, som bland annat lider av autism, insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt