✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Poster Dinosaurs


 

Poster till barnrummet med dinosaurier. Tryckt på FSC-certifierat papper.

 
Leverantör MUSHIE


Dinoaffisch för barn som är tokiga i dinosaurier! Trycket går i mjuka färger med dinosaurier och text som namnger vardera dinosaurie (notera: engelsk text). Postern är tryckt på FSC-certifierat papper och är formgiven i Sverige och ingår i en serie prints som kombinerar lekfulla och pedagogiska teman med modern design.


Välj mellan två olika storlekar, 70x50 eller 29,7x42 cm. 

✓    Svensk design som kombinerar lekfullhet och pedagogik
✓    Tryckt på FSC-certifierat papper
✓    Välj mellan två olika storlekar
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: FSC-certifierat papper.
  • Mått: Stor poster: 50x70 cm. Mindre poster: 29,7 x 42 cm.
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Efter att ha öppnat upp affischen, placera den under ett viktat, platt föremål och vänta 12-24 timmar för att platta till affischen helt innan den ramas in. Undvik kontakt med vatten.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive inredning, nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.
Recensera produkt