✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Matningsskedar Ivory 2-Pack


 

Matningsskedar med extra långt skaft från Mushie. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör MUSHIE


Matningsskedar i set från Mushie. Gjorda av 100 % BPA och kemikaliefritt silikonmaterial med extra långt skaft för att göra det enkelt att mata sitt barn. Den mjuka silikonspetsen skyddar ditt barns känsliga tandkött och nyvuxna tänder, vilket gör måltiden trevlig för dig och din lilla! Rekommenderas från 6+ månader.✓    Skedar i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Långt skaft för smidig matning
✓    Säljs som set om 2 st
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 15.87 cm
  • Färg: Creme.
  • Skötselråd: Tål maskindisk.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.
Recensera produkt