✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Lékué Glassform Stapelbar 4-pack XL


 

Lékués extra stora och stapelbara glassformar. Säljs i 4-pack med glasspinnar och lock.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Lékué


Gör hemmagjord glass med naturliga och härliga ingredienser med Lékués stapelbara glassformar. Glassformarna är tillverkade i silikon och till varje form medföljer 4 st glasspinnar och 4 st lock för att minska på kladdet som annars lätt kan uppstå vid glasstillverkning. Tack vare glassformarnas form är de dessutom enkla att stapla vilket sparar utrymme i frysen. 


✓ Staplingsbara glassformar med glasspinnar och lock = mindre spill och kladd i frysen!         
✓ Silikonformar som gör det enkelt att få ur den färdiga glassen          
✓ Extra stora glassformar - 95 ml     x 4             
✓ Perfekt för sommarens alla glassar   


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Silikon, plast (fri från BPA) 
  • Mått: 95 ml x 4 st
  • Färg: Röd, orange, gul, grön
  • Skötselråd: Tål diskmaskin
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

Lékué är ett spanskt företag som förstått att silikon underlättar bakning och matlagning. Bakformar, isformar, ångkokslådor och spritsar- allt tillverkat i silikon. Silikon har också blivit alltmer populärt i kök; främst för att det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme.
Lékué vill underlätta arbetet i köket genom att bidra till ditt välbefinnande utan att ta bort det roliga! De erbjuder innovativa och kreativa köksprodukter med förenklade processer som tillåter dig tillaga bra mat och som bidrar till en hälsosammare livsstil och som lätt kan bli köksfavoriter. 

Recensera produkt