✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Tidy Tot Bib & Tray Kit Måltidsset Sage Green


 

Set från Tidy Tot med en långärmad haklapp och en stor uppsamlingsbricka att fästa på din barnstol. Effektivt för att samla upp mat och tillbehör.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Tidy Tot


Let's face it. Barns måltider är röriga och ofta väldigt slösaktiga. Den mesta maten hamnar på golvet för att senare också hamna i soptunnan. Men det finns en lösning > Tidy Tot Bib & Tray kit. Designad av föräldrar - för föräldrar med ambitionen att minimera stöket i köket vid barns måltider.

Kitet är ett barnstolstillbehör som tack vare sin smarta design används för att effektivt fånga mat och tillbehör som annars lätt faller till golvet. Setet är kompatibel med de flesta barnstolarna på svenska marknaden och passar b.la utmärkt med IKEAs barnstol "Antilop" och Stokkes klassiska "Tripp Trapp". OBS! Barnstol ingår inte i setet. Den innovativa produktdesignen fångar upp mat som tappas såväl från sidorna som från de främre benfacken. Du sparar inte bara tid och energi på att rengöra, utan det uppmuntrar också till mer utforskande samtidigt som det minskar barnets frustration då mat och tillbehör stannar inom räckhåll. Perfekt när man vill introducera plockmat för sitt barn, om man kör BLW-metoden (baby-led-weaning) eller när man vill låta sitt barn äta mer självständigt. Produkten är lämpad från 6+ månader upp till 2 års ålder och är testad enligt EU:s allmänna produkt- och livsmedelssäkerhetsföreskrifter. 

Varje set innehåller en långärmad haklapp i 100% premiumpolyester och en uppsamlingsbricka som är slitstark, vattentät och lätt att montera och rengöra. Du fäster brickan med sugproppar undertill, vilket gör den stabil på hårda släta ytor som på barnstolsbrickor och bord. Uppsamlingsbrickan är dessutom portabel och lätt att vika ihop för att kunna att ha med sig på språng, antingen i den medföljande påsen eller i skötväskan. Riktigt babyhack när man inte vill smutsa ner golvet hemma eller hos någon annan. Haklappen fästs med kardborre på uppsamlingsbrickan och stänger gapet mellan ditt barn och brickan = mindre kladd och spill på barnet, stolen, mattor och golv. Haklappen går bra att maskintvätta i 40 grader men rekommenderas att sköljas av direkt efter varje användning för att sedan torkas. 


"Sedan vi införskaffade detta kit har vi sparat in ofantligt med tid på att slippa rengöra golvytor under barnstolen efter varje måltid. Älskar även att det är portabelt - då det är smidigt och får plats i skötväskan samtidigt som det är enkelt att få på plats när man är bortbjuden." Sophia Christensson, grundare av BabyHack.se  


✓ Set med haklapp och bricka som håller maten inom barnets räckhåll 
✓      Fångar upp annars spilld mat = färre förstörda mattor och fläckiga golvbrädor
✓ Mer tid till annat - slipp allt krypande på knän för att rengöra golven efter varje måltid       
100% livsmedelsklassad            
✓ Slitstarkt och vattentätt material       
✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch       
✓ Smidig att montera och vika ihop för enkel förvaring  
✓ Perfekt för självständigt ätande och Baby-Led Weaning (BLW)  


ANVÄNDNING  

 • Packa upp setet ur förpackningen och placera brickan runt barnets barnstol. 
 • Tryck fast sugpropparna på barnstolens matbricka eller bordet framför stolen. OBS! Se till att ytan under är stabil och rengjord (fri från smuts och fett).
 • Ta bort kardborreskyddet och fäst haklappen i brickan. 
 • Nu är setet redo att användas för en härligt kladdig måltid!

SKÖTSEL

 • Rengör och torka setet noggrant efter varje användning. Detta för att hålla det fräscht och fritt från illaluktande doft. 
 • Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Använd det medföljande kardborreskyddet på haklappen för att undvika att den fastnar i andra textilier under tvätten. Torkas sedan bäst i torkskåp.
 • Brickan är gjord i slitstarkt och vattentätt material vilket gör den enkel att hålla ren och fräsch. Rengör för hand med varmt vatten och milt diskmedel eller tvål. Lufttorka sedan. OBS! Tvätta aldrig brickan i tvätt- eller diskmaskin. 
 • Synliga veck kan uppstå på brickan i och med den är vikbar. Med tiden kommer dessa att försvinna. Vill man påskynda det hela kan varmt vatten/vattenånga hjälpa till för att minimera vecken. 

PRODUKTSPECIFIKATION

 • Material: 100% premium polyester, TPU-plast. Fri från BPA.
 • MåttHaklappen passar från 6+ månader.
  Utfälld bricka: 3x78x69 cm.
  Ihopvikt bricka i medföljande väska: 27cm X 31cm.
 • Färg: Grön, orange
 • Skötselråd: Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Brickan rengörs bäst med varmt vatten och milt diskmedel eller tvål. Se mer skötselråd för produkten under rubriken "SKÖTSEL". 
 • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Från en mammas idé om att minska på stöket i köket vid barns måltider - till idag - Tidy Tot - ett framgångsrikt globalt företag med en rad utmärkelser och kunder som älskar deras produkt - världen över! Tidy Tot var det första företaget att lansera ett komplett set för att stänga gapet mellan baby och barnstol med sin ikoniska produkt - Bib & Tray kit. Företaget förbättrar och utvecklar ständigt sina produkter för att möta de allra högsta standarderna, detta i strävan om att förbli originalet och det bästa alternativet till att minska på röran som annars lätt kan uppstå vid små barns måltider. 

Recensera produkt