✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Miniware Roll & Lock Silicone Bib Haklapp Grey


 

Kompakt silikonhaklapp från Miniware. 1-pack.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Miniware


Kompakt silikonhaklapp. Perfekt att ta med i skötväskan när man är på språng med sitt barn. Efter användning är det bara att rulla, knäppa och sedan förvara - rengöra kan du göra när du väl kommer hem.

Haklappen är längre och bredare än många andra liknande haklappar vilket gör den till ett bra skydd för att fånga upp mat som annars lätt faller i knäet eller till golvet. Gjord av mjuk 100% livsmedelsgodkänd silikon som är slitstark och lätt att hålla fräsch efter användning. Innehåller 1 st haklapp och passar bebisar från 4+ månader. 


Högkvalitativ och kompakt design      
✓ Perfekt haklapp för måltider hemma och på språng                   
✓ Slitstarkt och hållbart material som är lätt att rengöra        
Öppna - servera - stäng = rengör senare!     


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelssäker silikon
  • Mått: 
    Silikonhaklapp öppen: 10x8x2 cm
    Silikonhaklapp ihoprullad: 3,5x8x1,5 cm
  • Färg: Grå
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Miniware är företaget som brinner för design, hållbarhet och en sund familjelivsstil - skapad av man och hustru - designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin lilla - något funktionellt, vackert, helt naturligt och miljövänligt. De ville ha en produkt som kunde utvecklas parallellt med barnets utveckling. Eftersom de nuvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade de tillsammans Miniware.Recensera produkt