✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Miniware Catch & Cover Förkläde 2-i-1 Golden Swallow


 

2-i-1 haklapp. Lämplig från 8+ månader.

 
Leverantör Miniware


Catch & Cover 2-in-1 är förklädet som är designad för att kunna växa i takt med ditt barn. Ett färgkodat knäppsystem gör att förklädet kan användas redan från 8 månader och i takt med att barnet växer enkelt göras om till ett längre förkläde.

Haklappen/förklädet är tillverkat i slitstarkt, hållbart och vattentåligt material vilket gör den lätt att torka av och hålla fräsch. En fiffig och smidig haklapp som räddar de flesta röriga måltiderna. Haklappen är lämpad för barn från 8 månader och uppåt till 6 års ålder. Helt enkelt en haklapp att investera i för många års användning. 


✓ 2-i-1-förkläde som växer i takt med ditt barn      
✓ Högkvalitativ och kompakt design  
✓ Kan användas från 8 månader upp till 6 års ålder        
✓ Snap-system som enkelt förvandlar haklappen till ett förkläde 

✓ Slitstarkt och vattentåligt material som är lätt att torka av  


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Oxfordduk + TPU plast
  • Mått: 
  • Färg: Vit, rosa
  • Skötselråd: Tål tvättmaskin. Handtvätt rekommenderas dock för en hållbar livslängd.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Miniware är företaget som brinner för design, hållbarhet och en sund familjelivsstil - skapad av man och hustru - designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin lilla - något funktionellt, vackert, helt naturligt och miljövänligt. De ville ha en produkt som kunde utvecklas pararellt med barnets utveckling. Eftersom de nuvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade de tillsammans Miniware.

Recensera produkt