📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Tidy Tot Extra stor barnstolsbricka & haklapp Sand


 

Portabelt set från Tidy Tot med en långärmad haklapp och en stor uppsamlingsbricka att fästa på barnstolen eller bordet framför.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Tidy Tot


Nyhet från Tidy & Tot! Deras bästäljande "Bib and Tray kit" i färgen "Sand". Kitet är ett tillbehör att fästa på barnstolar och barnstolsbrickor. Designad av föräldrar - för föräldrar för att minska på matsvinn och fläckiga golvbrädor. En innovativ och portabel design som är ett ypperligt tillbehör vid t ex plockmat eller BLW (Baby Lead Weaning) där barn uppmuntras till självständigt ätande.

Samtidigt främjas upptäckarglädjen i barn där kladd och spill får lov att vara en naturlig del av måltiderna utan att det behövs läggas massor av tid på att rengöra barnstol och golvytor efteråt. Brickan torkas enkelt av och haklappen rengörs effektivt i tvättmaskin.

Brickan fästs enkelt på bordet framför stolen eller direkt på barnstolsbrickan och används för att effektivt fånga upp mat och tillbehör som annars lätt faller till golvet. Setet är kompatibelt med de flesta barnstolarna på svenska marknaden och passar b.la IKEAs barnstol "Antilop" och Stokkes klassiska "Tripp Trapp". OBS! Barnstol eller tallrik som visas på bilderna ingår inte i setet. 

Tillsammans med den heltäckande haklappen samlas även mat upp som tappas såväl från sidorna som från de främre benfacken. Du sparar inte bara tid och energi på att rengöra, utan uppmuntrar till mer utforskande samtidigt som det kan minska barnets frustration då mat och tillbehör stannar inom räckhåll.

Kitet är ypperligt när man vill introducera plockmat för sitt barn, om man kör BLW-metoden (baby-led-weaning) eller när man vill låta sitt barn äta mer självständigt. Produkten är lämpad från 6+ månader upp till 2 års ålder och är testad enligt EU:s allmänna produkt- och livsmedelssäkerhetsföreskrifter.

Varje set innehåller en långärmad haklapp i 100% premiumpolyester och en uppsamlingsbricka i TPU-plast (BPA-fri) som är slitstark, vattentät och lätt att montera och rengöra.


✓ Samlar upp annars spilld mat = mindre matspill, färre förstörda mattor och fläckiga golvbrädor
✓ Set med haklapp och bricka som håller maten inom barnets räckhåll 
100% livsmedelsklassad och EU-godkänd
✓ Fri från BPA och ftalater     
✓ Slitstarkt och vattentätt material
✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch       
✓ Smidig att montera och vika ihop för enkel förvaring  
✓ Perfekt för självständigt ätande och Baby-Led Weaning (BLW)  Montering
Du fäster brickan med sugproppar undertill, vilket gör den stabil på hårda och släta ytor som ex barnstolsbrickor och bord. Uppsamlingsbrickan är dessutom portabel och lätt att vika ihop för att kunna att ha med sig på språng, antingen i den medföljande påsen eller också i sin egen skötväska.

Haklappen fästs med kardborre på uppsamlingsbrickan och stänger gapet mellan ditt barn och brickan = mindre kladd och spill på barnet, stolen, mattor och golv. Haklappen går bra att maskintvätta i 40 grader men rekommenderas att sköljas av direkt efter varje användning för att sedan torkas. 


ANVÄNDNING  

 • Packa upp setet ur förpackningen och placera brickan runt barnets barnstol. 
 • Tryck fast sugpropparna på barnstolens matbricka eller bordet framför stolen. OBS! Se till att ytan under är stabil och rengjord (fri från smuts och fett).
 • Ta bort kardborreskyddet och fäst haklappen i brickan. 
 • Nu är setet redo att användas för en härligt kladdig måltid!

SKÖTSEL

 • Rengör och torka setet noggrant efter varje användning. Detta för att hålla det fräscht och fritt från illaluktande doft. 
 • Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Använd det medföljande kardborreskyddet på haklappen för att undvika att den fastnar i andra textilier under tvätten. Torkas sedan bäst i torkskåp.
 • Brickan är gjord i slitstarkt och vattentätt material vilket gör den enkel att hålla ren och fräsch. Rengör för hand med varmt vatten och milt diskmedel eller tvål. Lufttorka sedan. OBS! Tvätta aldrig brickan i tvätt- eller diskmaskin. 
 • Synliga veck kan uppstå på brickan i och med den är vikbar. Med tiden kommer dessa att försvinna. Vill man påskynda det hela kan varmt vatten/vattenånga hjälpa till för att minimera vecken. 

PRODUKTSPECIFIKATION

 • Material: 100% premium polyester, TPU-plast. Fri från BPA och ftalater. 100% livsmedelsgodkänd i enlighet med Europas produkt- och säkerhetstester.
 • Mått: Haklappen passar från 6+ månader.
  Utfälld bricka: 3x78x69 cm.
  Ihopvikt bricka i medföljande väska: 27cm X 31cm.
 • Färg: Sand
 • Skötselråd: Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Brickan rengörs bäst med varmt vatten och milt diskmedel eller tvål. Se mer skötselråd för produkten under rubriken "SKÖTSEL". 
 • Obs! Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. Notera även att vi visar produktbilder på produkten i färgen "Dove grey".


MER OM VARUMÄRKET
Från en mammas idé om att minska på stöket i köket vid barns måltider - till idag - Tidy Tot - ett framgångsrikt globalt företag med en rad utmärkelser och kunder som älskar deras produkt - världen över! Tidy Tot var det första företaget att lansera ett komplett set för att stänga gapet mellan baby och barnstol med sin ikoniska produkt - Bib & Tray kit. Företaget förbättrar och utvecklar ständigt sina produkter för att möta de allra högsta standarderna, detta i strävan om att förbli originalet och det bästa alternativet till att minska på röran som annars lätt kan uppstå vid små barns måltider. 


Recensera produkt