20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

NumNum Pre-spoons/nybörjarskedar GOOtensils Beige & mauve


 

Pre spoons/nybörjarskedar som lämpar sig till tunnare och tjockare konsistenser av mat. Till bebisar från 6+ månader.

 
Leverantör NumNum®


NumNum pre-spoons i silikon är de perfekta nybörjarskedarna för bebisar. Med dessa barnskedar kan din bebis äta självständigt redan från 6 månader, då de är speciellt designade för små bebisar. 

Skedarna främjar barnets motoriska utveckling, då den innovativa designen med dess breda handtag, unika struktur och material i silikon gör att maten lätt fastnar på skeden. Det spelar ingen roll vilken sida bebisen äter ifrån då båda sidorna ger övning och stimulans. 

Nybörjarskedarna gör det både enkelt och roligt för små bebisar att få i sig mat på egen hand då det inte behövs skopas, balanseras eller hållas på ett speciellt sätt. Perfekt för små bebisar som ännu inte lärt sig äta med en vanlig sked.


Till skillnad mot andra pre-spoons på marknaden innehåller detta set nybörjarskedar i två olika designer, utformade till att lämpa sig olika bra till olika livsmedels konsistenser. Steg 1-skeden lämpar sig extra bra vid introduktion av tunnare mat och steg 2-skeden sked är ypperlig när barnet bemästrat mat-till-mun-rörelsen och bemästrar tjockare konsistenser och blandningar med små bitar i.


Vad är det för skillnad på steg 1-skeden och steg 2-skeden?

Steg 1-skeden har en textur som gör att skeden fångar upp precis tillräckligt med mat för att ge barnet en smak av maten, utan att det fastnar för mycket. Texturen på skeden gör den även skön för barnets ömma tandkött. 

För barn som har bemästrat mat-till-mun-rörelsen är steg 2-skeden ett naturligt nästa steg. Steg 2-skeden lämpar sig för mat med tjockare konsistens och blandningar med små bitar i. Båda skedarna passar bra till exempelvis hemlagad barnmat, yoghurt, barngröt. NumNum  - verkligen! 

 


"When it’s too soon to spoon, it’s the perfect time for NumNum." - NumNum® ✓ Set nybörjarskedar / pre spoons i silikon för introduktion till bebisars självmatning             
✓ Steg 1 sked lämplig för tunnare konsistenser   
✓ Steg 2 sked lämplig för tjockare konsistenser och livsmedel med bitar i
✓ Lämpar sig från 6+ månader

✓ Fri från BPA, PVC, bly och ftalater   
✓ Innovativ design som främjar motorisk utveckling           
✓ Två skedar ingår - GOOtensil™ steg 1 och steg 2            
✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha   


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelssäker silikon, nylon (fri från BPA, PVC och ftalater) 
  • Mått: 1.2x2.4x10 cm 
  • Färg: Beige, rosa, vit
  • Skötselråd: Tål att diskas i diskmaskin. OBS! Tål inte mikrovågsugn eller ångsterilisering. 

Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET
NumNum® Pre-Spoon GOOtensil™ var den första innovativa nybörjarskeden skapad för spädbarn som ännu inte utvecklat sin handledsrotation - en motorisk färdighet som brukar vara utvecklad runt ett barns tvåårsdag. NumNum® GOOtensil™ har vunnit flera utmärkelser för sin innovativa design, men desto roligare är hur deras skedar bidragit till flera glada föräldrar och självätande bebisar världen över! 


 Recensera produkt