✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Nybörjarskedar/pre-spoons Cambridge Blue/Shifting Sand 2-Pack


 

Nybörjarskedar med unik struktur för bebisars självmatning. Rekommenderas från 6+ månader.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör MUSHIE


Nybörjarskedar i set från Mushie med en unik struktur och öppning för att mat enkelt ska kunna fastna på skeden och göra självmatningen till ett roligt matäventyr.

Steg 1-skeden har en jämn yta utan hål, vilket är perfekt för tunna puréer och yoghurt. 

När bebisar är redo för tjockare texturer kan de gå över till steg 2-skeden med hål i för att få upp tjockare mat som havregryn och potatismos. Båda skedarna har sensoriska prickar på varje sida, vilket även ger en lugnande upplevelse för barns ömma tandkött. 

Den platta designen säkerställer att det inte finns något fel sätt att plocka upp skedarna på, vilket gör det lätt för små händer att hantera utan att behöva rotera handleden. 

Skedarna är gjorda av 100% giftfri, livsmedelsgodkänd mjuk silikon och är skonsam mot känsligt tandkött och framväxande tänder. Skedarna är designade för små händer och främjar koordinationen när barn lär sig att äta själv. ✓    Pre-spoons i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns upptäckarglädje och självmatning
✓    Rekommenderad från 6+ månader
✓    Greppvänliga och korta handtag designat för bebisa
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 9.8 x 2.4 x 1.4cm
  • Färg: Creme, blå.
  • Skötselråd: Tål maskindisk.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.

Recensera produkt