✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Mugg med sugrör Natural


 

Sugrörsmugg från Mushie med avtagbart lock. Rekommenderas från 6+ månader.

 
Leverantör MUSHIE


Sugrörsmugg från Mushie med avtagbart lock och sugrör. Tack vare sin design med handtag och sugrör är muggen ypperlig vid barns övergång från pipmugg till att dricka mer självständigt. Sugröret är också tillräckligt brett för att kunna servera smoothie. Den har även ett 'stopp' som gör att sugröret inte går att dra upp genom muggen samtidigt som hålet till sugröret sluter ihop för att undvika onödigt spill.

Tillverkad av 100 % livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den skön för bebisars tandkött och gum. Locket och sugröret sitter ordentligt fast för att undvika onödigt spill och kladd. Sugröret har även en en nätt böj, vilket gör det behagligt för barn att dricka upprätt. Muggen är kompatibel med pipmuggens lock som du hittar här. Säkerhetsstandard: EN14350. 
✓    Mugg med avtagbart lock
✓    Sugrör med 'stopp' så att det inte kan dras upp
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Rekommenderas till barn från 6+ månader
✓    Slitstark och hållbar!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: Rymmer ca 175 ml.
  • Färg: Brun.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och rengöring i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt