✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Baby Bum Shower Babydusch


 

Handdusch designad för att underlätta vid blöjbyten och minska på användningen av våtservetter.

 
Leverantör Baby Bum Shower


Är du på jakt efter den perfekta (och kanske mest otippade!) Baby shower-presenten till en blivande mamma? Eller har du kanske själv en bebis?  Låt oss presentera - Baby Bum Shower! 


En unikt designad och framtagen babydusch för att underlätta vid blöjbyten och minska på användningen av våtservetter. Med sin ergonomiska och bärbara design kan man med ett lätt tryck på flaskan leverera vatten närhelst det behövs. Lämpar sig ypperligt till de tillfällena när man vill rädda de mest otäcka blöjbytena på språng eller när man inte har tillgång till rinnande vatten. Tack vare sin smidiga storlek tar den minimalt med plats i sköt- och handväskan. Den är också smidig att ha hemma vid barnets skötbord för att snabbt vara redo med rumstempererat vatten eller med en blandning av vatten och mjukgörande. 


Baby Bum Shower rengör upp till tio blöta blöjbyten per fyllning och kan återanvändas om och om igen. Låt Baby Bum Shower rädda framtida blöjbyten och säg adjö till alla högar av onödiga våtservetter. Den gör gott både för miljön samtidigt som röda och känsliga babyrumpor äntligen kan komma att bli ett minne blott! 


✓ Alltid rumstempererat vatten redo vid blöjbyten 
✓ Minskar användningen av våtservetter        
✓ Vridbart och spillsäkert lock       
✓ Perfekt för känsliga babyrumpor 
✓ Tar minimalt med utrymme i skötväskan    
100% livsmedelsklassad mjuk silikon        
✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch  


ANVÄNDNING

 1. Vrid av locket i botten och fyll flaskan med vatten.
 2. För extra mjukgörning: Addera en neutral pH-balanserad mjukgörande tvätt (t.ex. vad du använder under barnets badtid)
 3. Vrid tillbaka locket för att försluta. 
 4. Gör barnet redo för blöjbyte och öppna sedan upp den använda blöjan. Låt den få vara kvar under barnets rumpa.
 5. Se till att Baby Bum's "smurf-liknande-hatt" häckar mellan tummen och fingret för full komfort och kontroll.
 6. Tryck försiktigt på "smurfhatten" och duscha av med vatten över området - eventuella rester kommer då att sköljas in i den smutsiga blöjan. 
 7. Lufttorka och klappa torrt med torra tvättlappar. 
 8. Slutligen, sätt på barnet en ren blöja och smörj in med kräm efter behov för att bibehålla hudens barrirärfunktion. 

PRODUKTSPECIFIKATION

 • Material: Livsmedelsgodkänd silikon.
  Measurements: H 8cm, L 6cm
 • Mått: 8x6 cm
 • Färg: Orange, persika
 • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten. 
 • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Baby Bum Shower är grundat av två australienska tvillingsystrar, Jess och Samantha. De båda var fast beslutna om att hitta en lättanvänd och miljövänlig lösning på slösaktiga engångsservetter. När Jess, som är legitimerad sjuksköterska och mamma till tre barn, stod inför att byta blöja på sin systerdotter bak i en bil fick hon sitt glödlampsögonblick. För där befann hon sig - bak i en bil utan något effektivt sätt att rengöra systerdottern (utan att behöva slösa med flera våtservetter) och heller inget enkelt sätt att tvätta händerna efteråt. Då beslöt systrarna sig för att det bara måste finnas en bättre lösning. Baby Bum Shower föddes! En smidig liten handdusch som lämpar sig ypperligt när du är på språng för att rengöra ditt barns rumpa och dina händer. 

Recensera produkt