✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Graviddagbok | Veckojournal


 

Graviddagbok för reflektion under hela sin graviditet och fjärde trimestern. Text: engelska.

 
Leverantör Axel & Ash


Att bli mamma är en omvälvande, fysisk och känslomässig period. För att bejaka perioden i livet har graviddagboken "Becoming Mama - A pregnant journal" tagits fram. En graviddagbok att fylla i som ger heligt utrymme för dig som blivande mamma att ta sig tid att ställa om, reflektera, dokumentera och få kontakt med din modersinstinkt och feminina styrka. 

Dagboken är skriven på engelska och innehåller 52 veckors journalföring över 4 trimester-perioder med olika uppmaningar varje vecka. Den innehåller även inspirerande intervjuer med mammor som @montanalower, @thebirdspapaya + effektfulla bilder från kreativa människor runt om i världen. Även listor och sidor för bebisnamn, MVC-besök, packning av bb-väskan, första minnena ihop och mycket mer. Dessutom är boken en fin inredningsdetalj i hemmet som många gärna väljer att ha framme. En perfekt presenten att ge bort till en blivande mamma på sin babyshower eller som gåva till sig själv i väntans tider.

✓ Graviddagbok för reflektion under hela sin graviditet och fjärde trimestern
✓ Fylla-i-bok med utrymme för dina tankar, upplevelser och känslor
✓ Text skriven på engelska
✓ 52 veckodagbokssidor
✓ Minnessak & fin inredningsdetalj


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Linnetyg, papper.
  • Mått:  21 x 18 x 3 cm
  • Färg: Beige, vit
  • Skötselråd: Undvik kontakt med vatten.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. Recensera produkt