✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Didopoucher 2-i-1: Hållare till klämmisar & sugrörsdryck


 

2-i-1 behållare till klämmisar och tetraförpackningar.

 
Leverantör Didobaby


Innovativ 2-i-1 hållare till klämmisar och tetraförpackningar med sugrör (ex Smakis, Mer, festis). Med sin innovativa och funktionella design är behållaren ypperlig vid barns övergångsfas till att lära sig dricka själv och för att minimera spill och kladd som annars lätt kan uppstå med denna typen av förpackningar.


Perfekt att ha i skötväskan eller när man är på resande fot med yngre barn. Didopoucher är kompatibel med de flesta klämmispåsarna och fruktjuicerna som finns på svenska marknaden. T ex återanvändbara klämmispåsar som vi säljer här men också färdiga som finns att köpa i dagligvaruhandeln samt juiceförpackningar som smaskis, Mer, festis etc. OBS! Klämmispåsar medföljer ej.

Användning

Öppna hållaren genom att trycka in båda sidoknapparna samtidigt. Lägg därefter ner klämmisen / juiceförpackningen i hållaren. Klämmisar fästs upprätt i den stora öppningen. Juiceförpackningar läggs ner så att öppningen står uppåt i locket. Tänk på att klämmisen/juiceförpackningen alltid behöver vara oöppnad när den läggs ner för att undvika spill. Notera: Ibland kan man behöva trycka till förpackningen/skippa locket på hållaren för att kunna använda förpackningar som är av de större modellerna på marknaden. Men sedan är det bara för barnet till att dricka - good to go! 


✓ Skyddar från att dryck och klämmis trycks ut

✓ Kompatibel med klämmispåsar och tetraförpackningar med sugrör

✓ Ingen risk att förpackningen inuti kläms

✓ Främjar barns förmåga att dricka/äta själv, t ex klämmisar och fruktjuicer (samtidigt som det minskar onödigt spill!) 

✓ Innovativ 2-i-1 design

✓ Tål att rengöras i diskmaskin


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad pp-plast. Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Mått: ca 15 x 5 x 18 cm (inkl handtag).
  • ca 14,5 x 5 x 9,3 (exl handtag) 
  • Färg: Gul, röd.
  • Skötselråd: Tål att diskas i maskinens övre fack. Tål även kyl.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
Recensera produkt