✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Esska Happy mini glow självlysande nappar Hoppis/Bollis 0-6 m


 

Napp med självlysande knopp. Praktisk när barnet tappar nappen mitt i natten. Säljs i 2-pack.

 


Happy mini glow är en napp med självlysande knopp som är praktisk när barnet tappar nappen mitt i natten. Nappen är lätt att hitta i mörkret och man behöver inte tända belysningen. Pigmentet i knoppen gör att den lyser om den vistas i dagsljus eller om man håller den under en lampa. Ju längre den vistas i ljus desto längre lyser den och kan ha en effekt på upp till 4-5 timmar.

Happy-nappen är alltid rättvänd tack vare sin symmetriska form. Dessutom är den snäll mot ditt barns känsliga hud då den välventilerade skölden förhindrar hudirritation kring munnen. Sugdelen är gjord i slitstark och högkvalitativ silikon, vilket passar bra för vardagens alla små äventyr. Den är lätt att hålla ren, åldras inte och ändrar inte heller form. 

Happy finns i flera fina motiv med matchande sköldar i olika färger, allt för att du och ditt barn ska hitta en som passar er. Nappen är tillverkad i Esskas fabrik i Lidköping. Alla nappar genomgår en noggrann säkerhetskontroll, där varje napp kontrolleras separat innan de packas och skickas till kund.


✓    Självlysande upp till 4-5 timmar
✓    För barn från 0-6 månader
✓    Säljs i 2-pack
✓    Symmetrisk sugdel
    Lätt att fästa på napphållare
    Mjuk silikon av medicinsk kvalitet
    BPA-fri
    Svensktillverkad


Användning och skötsel

Innan nappen används för första gången bör den steriliseras 5 minuter i kokande vatten för att säkerställa hygienen. Se till att nappen inte ligger emot botten eller kanter på kastrullen då den höga värmen kan skada nappen. Låt den sedan svalna och pressa ur eventuellt vatten ur sugdelen. Nappen skall ej provdras eller användas inom 30 minuter efter sterilisering.Undvik diskmedel – rinnande varmt vatten räcker gott och väl innan varje användning.

För ditt barns säkerhet, kontrollera produkten regelbundet. Se till att du alltid kontrollerar nappen innan användning genom att dra i sugdelen åt alla riktningar. Inga nappar är gjorda för att klara bitande. Byt istället ut nappen vid skada eller försvagning. Ungefär varannan månad rekommenderar vi att du byter ditt barns napp. Undvik att utsätta nappen för direkt solljus eller värme då detta försvagar sugdelen. Doppa inte heller nappen i medicin eller något sött då detta kan förstöra ditt barns tänder. Knyt inte nappen i band eller snöre då detta innebär en kvävningsrisk. Använd istället Esskas Napphållare. Om nappen och skölden mot all förmodan skulle hamna inuti barnets mun, få inte panik, nappen kan inte sväljas och innehåller hål för andning i skölden. Plocka istället ut den så försiktigt som möjligt.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Silikon, Polypropylen (BPA-fri)
  • Storlek: Rekommenderad från 0-6 månader
  • Färg: Rosa, vit, beige
  • Skötselråd: Läs under "Användning och skötsel"
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.


MER OM VARUMÄRKET

Esska är ett varumärke från Lidköping med fokus på småbarnsprodukter av högsta kvalitet. Pålitliga vardagsräddare-i-nöden-produkter, som är trygga för barn att använda och rigoröst testade och godkända. Dessutom utvecklar Esska sina produkter för att uppmuntra till nyfikenhet och lärande, med stöd i den senaste forskningen kring barns utveckling. Tillverkningen av alla nappar sker i deras egen nappfabrik i Lidköping.Recensera produkt