✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

EZPZ Mini Cup + Straw Sugrörsmugg Sage


 

Sugrörsmugg från EZPZ.

 
Leverantör EZPZ


EZPZ Mini Cup + straw är en sugrörsmugg som hjälper småbarn att träna på att dricka självständigt. Nybörjarmuggen är tillverkad av mjuk livsmedelsgodkänd silikon vilket gör den säker för ett barn att hantera själv utan att riskera skador. 

Bägaren kan användas med eller utan lock och med medföljande sugrör. Koppen har en bra storlek för små händer att greppa. Det smidiga sugröret har små känselknoppar och en liten böj som gör det lättare för barnet att lära sig att dricka ur ett sugrör. När barnet lärt sig använda sugröret kan det vändas så att det är vänt rakt upp. Sugrörsmuggen är helt enkelt en produkt som växer med ditt barn.

Muggen kan användas till både kalla och varma drycker och livsmedel. Rymmer upp till 120 ml. Rekommenderas till barn över 12+ månader.


✓ Sugrörsmugg för barn över 12+ månader 
✓ Hjälper barn att träna på att dricka självständigt
✓ Säker att använda med kalla och varma drycker och livsmedel
✓ Rymmer upp till 120 ml
✓ Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon (böjbart och flexibelt material som inte bleknar eller försämras)PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av 100% silikon i LFGB standard
  • Mått: Rymmer upp till 120 ml
  • Färg: Ljusgrön
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskin. Säker för användning i mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


Recensera produkt