20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

GöBe Kids Handledsrem


 

Handledsrem till Snack Spinner.

 
Leverantör GöBe Kids


Handledsrem att fästa på Snack Spinners från GöBe Kids. Trä bara remmens genom det lilla hålet på spinnern och voilá! En accessoar som är kompatibel med alla Snack Spinners från GöBe Kids som kommer att se till att dina barn har sina snacks (och sina Snack Spinners) i närheten hela tiden.

Remmarna erbjuds i olika färger som är perfekt matchade i GöBe's regnbågspalett!

Innehåller: 1 st handledsrem.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Skötselråd: Rengör med vatten och en mild tvål.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

GöBe Kids brinner för att hjälpa barn till ett mer utforskande förhållningssätt till mat och sig själva. De tror att matglädje skapas genom att ge rätt förutsättningar i att upptäcka maten själva, i sin takt för att lära sig äta självständigt vid tidig ålder och samtidigt upptäcka olika sorters mat. Snack Spinnern är designad och framtagen med hjälp av hundratals mammor i önskan om att göra mellanmålen till en roligare stund för alla. Dessutom bidrar variationen av mellanmål till en varierad kosthållning som också är viktig genom hela livet.Recensera produkt