📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

GöBe Kids Snack Spinner/Snack box Gul


 

Snacksa mer, spill mindre och gör mellanmålet till en rolig stund med den populära snackslådan från GöBe Kids.

 
Leverantör GöBe Kids


Matlådan som gör det enkelt och roligt att ta med bra mellanmål på språng till barnen. Fyll tallriken med t ex frukt, grönsaker, bär, kex, nötter - eller något av barnens favoritsnacks. Tryck sedan bara på knappen i mitten så roterar innertallriken - ett steg till vänster för varje tryck på knappen. Både lekfullt och perfekt för att öka variationen på mellanmål och för att locka barn att prova ny mat. 


Passar till utflykten, picknicken, stranden, fredagsmyset, skolans aktiviteter och friluftsdagar eller varför inte till dig själv på jobbet när du vill ha ett mellanmål. GöBe Kids Snack Spinner är lätt att använda, även för små barn (+2 år). Samtidigt hjälper den till att utveckla barns finmotorik med hjälp av sin innovativa design. Till skillnad mot engångspåsar och engångsförpackningar kan snack spinnern användas om och om igen. Innertallriken kan också enkelt lyftas ut och placeras på bordet eller picknickfilten om man vill använda matlådan som tallrik istället. 


Tål maskindisk (i det övre stället) och innehåller 1 st lock, 1 st behållare, 1 st innertallrik med 5 mellanmålsfack som rymmer ca 0,6 dl vardera.
✓ Snacksa mer och spill mindre! 

✓ Matlåda med roterande innertallrik och spillsäkert lock       

✓ Främjar självständigt ätande           

✓ Enkelt och roligt sätt att ta med nyttigt mellanmål på språng       

✓ Perfekt för att öka variationen på mellanmål

✓ Fri från BPA, bly och ftalatater  

✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!          

✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch  PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Polypropen (fri från BPA, bly och ftalater)
  • Mått: Höjd 5 x Ø 16,6 x cm 
  • Färg: Gul, vit
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Tål diskmaskin vid placering i det övre stället/toppstället. OBS! Tål INTE mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
MER OM VARUMÄRKET

GöBe Kids brinner för att hjälpa barn till ett mer utforskande förhållningssätt till mat och sig själva. De tror att matglädje skapas genom att ge rätt förutsättningar i att upptäcka maten själva, i sin takt för att lära sig äta självständigt vid tidig ålder och samtidigt upptäcka olika sorters mat. Snack Spinnern är designad och framtagen med hjälp av hundratals mammor i önskan om att göra mellanmålen till en roligare stund för alla. Dessutom bidrar variationen av mellanmål till en varierad kosthållning som också är viktig genom hela livet.
Recensera produkt