✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

GöBe Kids Original Lunchbox 2-i-1 Matlåda för barn Watermelon Pink


 

Snacksa mer, spill mindre och gör lunchen till en rolig stund med GöBe Kids Original Snack Spinner Lunchbox.

 
Leverantör GöBe Kids


Den senaste nyheten från GöBe Kids - Snack Spinner i kombination med lunchbox. Snack spinnern är i originalstorlek (small) och går enkelt att plocka ur behållaren med handtag om man vill använda spinnern separat. För de större måltiderna är lunchlådan och Snack spinner en ypperlig kombination. Med ett rymligt fack i matlådan erbjuds plats för lunchen medan snurran med 5 mindre fack lämpar sig för tillbehör som t ex frukt, grönsaker, bär, kex, nötter - eller något av barnens favoritsnacks. Oavsett hur du väljer att använda Snack spinnern så är det bara att trycka på knappen i mitten så roterar innertallriken - ett steg till vänster för varje tryck på knappen. Både lekfullt och perfekt för att öka variationen på mellanmål och för att locka barn att prova ny mat. 


Passar till utflykten, picknicken, stranden, fredagsmyset, skolans aktiviteter och friluftsdagar eller varför inte till dig själv på jobbet när du vill ha ett mellanmål. GöBe Kids Snack Spinner är lätt att använda, även för små barn (+2 år). Samtidigt hjälper den till att utveckla barns finmotorik med hjälp av sin innovativa design. Till skillnad mot engångspåsar och engångsförpackningar kan Snack spinnern och lunchlådan användas om och om igen. Tack vare sin kompakta design passar den även i de flesta ryggsäckar och väskor. Innertallriken kan också enkelt lyftas ut och placeras på bordet eller picknickfilten om man vill använda matlådan som tallrik istället. 


Tål maskindisk (i det övre stället) och innehåller 1 st lunchlåda med lock (sitter fast i ytterbehållaren med handtag), 1 st original Snack spinner small (avtagbar från ytterbehållaren med handtag). Original spinnern rymmer ca 0,6 dl i vardera fack. Se bilder för mer inspiration på vad matlådan rymmer. 


✓ Snacksa mer och spill mindre med Snack Spinner Lunchbox
✓ Matlåda med avtagbar original Snack Spinner     
✓ Främjar självständigt ätande           
✓ Enkelt och roligt sätt att ta med nyttigt mellanmål på språng       
✓ Perfekt för att öka variationen på mellanmål
✓ Fri från BPA, bly och ftalatater
✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!          
✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch  

  


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Polypropen (fri från BPA, bly och ftalater)
  • Mått: B 27,94 cm x H 16,76 cm x D 5,71 cm (ink handtag är höjden 21,59 cm). Original Snack spinnern mäter Ø 16,6 cm. 
  • Färg: Korall/rosa, vit
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Tål diskmaskin vid placering i det övre stället/toppstället. OBS! Tål INTE mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET

GöBe Kids brinner för att hjälpa barn till ett mer utforskande förhållningssätt till mat och sig själva. De tror att matglädje skapas genom att ge rätt förutsättningar i att upptäcka maten själva, i sin takt för att lära sig äta självständigt vid tidig ålder och samtidigt upptäcka olika sorters mat. Snack Spinnern är designad och framtagen med hjälp av hundratals mammor i önskan om att göra mellanmålen till en roligare stund för alla. Dessutom bidrar variationen av mellanmål till en varierad kosthållning som också är viktig genom hela livet.


Recensera produkt