✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

GöBe Kids Original Snack Spinner Small Mint green


 

Snacksa mer, spill mindre och gör mellanmålet till en rolig stund med den snurrande snackslådan från GöBe Kids!

 
Leverantör GöBe Kids


Snurrande matlåda som gör det enkelt och roligt att ta med bra mellanmål på språng till barnen, både stora som små. Fyll tallriken med t ex frukt, grönsaker, bär, kex, nötter - eller något av barnens favoritsnacks. Tryck sedan bara på knappen i mitten så roterar innertallriken - ett steg till vänster för varje tryck på knappen. Både lekfullt och perfekt för att öka variationen på mellanmål och för att locka barn att prova ny mat.

Ypperlig till utflykten, picknicken, stranden, fredagsmyset, skolans aktiviteter och friluftsdagar eller varför inte till sig själv på jobbet. GöBe Kids Snack Spinner är lätt att använda, även för yngre barn (+2 år).

Till skillnad mot engångspåsar och engångsförpackningar kan snack spinnern återanvändas om och om igen. Innertallriken kan också enkelt lyftas ut och placeras på bordet eller picknickfilten om man även vill använda matlådan som tallrik. Efter användning rengörs den enkelt med ljummet vatten eller i det översta stället i diskmaskinen.

Innehåller 1 st lock, 1 st behållare, 1 st innertallrik med 5 mellanmålsfack som rymmer ca 0,6 dl vardera.
✓ Snacksa mer och spill mindre! 

✓ Matlåda med roterande innertallrik och spillsäkert lock

✓ Främjar självständigt ätande

✓ Fri från BPA, bly och ftalatater

✓ Roligt sätt att ta med nyttigt mellanmål på språng  

✓ Perfekt för att öka variationen på mellanmål  

✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!          

✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch  
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Polypropen (fri från BPA, bly och ftalater)
  • Mått: Höjd 5 x Ø 16,6 cm 
  • Färg: Turkos, vit
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Tål diskmaskin vid placering i det övre stället/toppstället. OBS! Tål INTE mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

GöBe Kids brinner för att hjälpa barn till ett mer utforskande förhållningssätt till mat och sig själva. De tror att matglädje skapas genom att ge rätt förutsättningar i att upptäcka maten själva och i sin takt för att lära sig äta självständigt vid tidig ålder och samtidigt upptäcka olika sorters mat. Snack Spinnern är designad och framtagen med hjälp av hundratals mammor i önskan om att göra mellanmålen till en roligare stund för alla. Dessutom bidrar variationen av mellanmål till en varierad kosthållning som också är viktig genom hela livet.
Recensera produkt