20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

GöBe Kids Stickers


 

Vattentåliga klistermärken till Snack Spinners, för en mer personlig touch!

 
Leverantör GöBe Kids


Dekorera och namnmärk barnens Snack Spinner med GÖBe Kids klistermärken. Perfekt för att göra snack-snurran mer personlig samtidigt som det hjälper ditt barn att särskilja sin Snack Spinner från andras. Stor bonus är att klistermärkena är vattentåliga och diskmaskinssäkra! 

Innehåller 1 st ark klistermärken. Notera att Å, Ä, Ö inte ingår. 
✓ Vattentåliga klistermärken till Snack spinners

✓ Dekorera och namnmärk för en mer personlig touchPRODUKTSPECIFIKATION

  • Mått: Arket mäter 15x15 cm.
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Rengör och torka rent ytan som klistermärkena ska fästas på. Fäst och tryck till. Låt klistermärkena få sitta 12 timmar innan första rengöringen sker i t. ex. diskmaskin för bästa resultat.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
MER OM VARUMÄRKET

GöBe Kids brinner för att hjälpa barn till ett mer utforskande förhållningssätt till mat och sig själva. De tror att matglädje skapas genom att ge rätt förutsättningar i att upptäcka maten själva, i sin takt för att lära sig äta självständigt vid tidig ålder och samtidigt upptäcka olika sorters mat. Snack Spinnern är designad och framtagen med hjälp av hundratals mammor i önskan om att göra mellanmålen till en roligare stund för alla. Dessutom bidrar variationen av mellanmål till en varierad kosthållning som också är viktig genom hela livet.Recensera produkt