📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

The Cotton Cloud Isolerad vattenflaska 420 ml Fruity


 

Isolerad och läckagesäker vattenflaska med bit-sug-ventil och inbyggt sugrör. Premiumdesign från The Cotton Cloud.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör The Cotton cloud


Är du på jakt efter en vattenflaska som verkligen är 100% spillfri? Here you go! 

Vattenflaskan från The Cotton cloud sluter tätt och är 100% läckagesäker då flaskan endast släpper genom vätska först när man lätt biter till och suger på ventilen. Idealisk för barn på förskolan, resan eller utflykten. 

Tack vare sin hållbara kvalitet i rostfritt stål hålls drickan dessutom kall på sommaren (ca 24 timmar) och behagligt varm på vintern (ca 12 timmar). Flaskans sugpip och handtag är i livsmedelsklassad mjuk silikon.

Flaskan öppnas och stängs enkelt med ett lätt tryck upptill samtidigt som den tack vare sin bit-sug-funktion är läckagesäker för att undvika onödigt spill. En flaska att investera i för många års glädje av användning! Rekommenderad från 3+ år.✓ Läckagesäker vattenflaska med 'bit-sug-ventil'
✓ Enkel att dricka ur, bara bit och sug!
✓ Designad för att användas i upprätt läge (kräver ingen lutning tack vare flaskans sugrör inuti)
✓ Håller vätska kall i upp till 24 timmar och varm i upp till 12 timmar
✓ Ypperlig till vatten, smoothies, varm chokladdryck, nyponsoppa mm
✓ Rymmer 420 ml vätska
✓ Perfekt till utflykten, gymnastiken eller i hemmet
✓ Använd om och om igen för att skippa engångsförpackningar = mindre avfall!    
✓ Fri från BPA, BPS och BPF       
Rekommenderad från 3+ årPRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av slitstarkt högkvalitativt 18/8 rostfritt stål med handtag i silikon för bekvämt bärande. Sugventilen är tillverkat av mjukt och högkvalitativt LFGB-silikon (fri från BPA, BPS och BPF) och släpper genom vätska först när man biter och suger på ventilen. Detta säkerställer en upplevelse utan läckage.
  • Mått: Kapacitet 420 ml
  • Färg: Lila/rosa, gul, vit
  • Skötselråd: Handdisk. OBS! Tål INTE mikrovågsugn eller diskmaskin. Tvätta alltid fläskan före första användning.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

The Cotton Cloud grundades 2017 av en tvåbarnsmamma i den magiska staden Trier och är idag ett växande företag som specialiserat på att producera högkvalitativa och hållbara baby- och barnprodukter. The Cotton Cloud strävar efter att skapa produkter som berikar barndomens vardagliga ögonblick där värdeorden kvalitet, säkerhet och hållbarhet alltid kommer i första hand. Alla produkter är tillverkade i giftfria material och uppfyller de högsta standarderna i Europa. Upptäck alla härliga och hållbara produkter från The Cotton Cloud här hos oss på BabyHack.se. Recensera produkt