20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Kandokutter Säker vuxenkniv Wooden


 

Säker kniv designad för äldre barn, tonåringar och vuxna. "Kandokutter cuts food, not fingers".

 
Leverantör Kiddikutter


Kandokutter är en säker vuxenkniv från Kiddikutter. Tack vare sitt unika patenterade blad med rundade tandningar skär kniven effektivt genom mat med en sågrörelse då den bibehåller kontakten med matens yta. Detta minskar ansträngningen som krävs för att skiva, tärna och hacka. 

Kniven skär frukt, grönsaker, fisk och kött utan några problem och gör det lätt att förbereda sin mat utan att riskera ta skada. 

Designad för att skapa glädje och självsäkerhet i köket för äldre barn, tonåringar eller vuxna med behovet att använda en säker kniv i köket. Kandokutter kan också vara lämplig för personer med funktionshinder eller nedsatt syn, begränsad fingerfärdighet eller funktionsnedsättning till följd av t ex stroke.

Kniven är 100% livsmedelssäker och tillverkad av ett högkvalitativt polerat rostfritt stålblad och har ett robust handtag i trä för att hålla många år framöver. Kniven kan användas av både vänster- och högerhänta.


"Kandokutter cuts food, not fingers"


✓ Säker kniv som passar både höger- och vänsterhänta

✓ Blad i rostfritt stål med rundade tandningar

✓ Lämplig för äldre barn, tonåringar eller vuxna med behov av en säker kniv

✓ Effektiv för att skära och såga igenom frukt, grönsaker, fisk och kött  

✓ 100% livsmedelssäker och återvinningsbar  

✓ Fri från BPA

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Trä, polerat rostfritt stål. 100% livsmedelsgodkänd enligt Europas säkerhetscertifieringar.
  • Mått: Bladlängd: 15 cm Handtagslängd: 14 cm Totallängd: 29 cm 
  • Färg: Trä, silver
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Smörj handtaget då och då med en klick olivolja eller kokosolja för att hålla kniven i fint skick. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
MER OM VARUMÄRKET

År 2000 när Maria Georgious treåriga son med motorisk dyspraxi började fråga om han kunde hjälpa till i köket insåg Maria att högkvalitativa och säkra barnknivar saknades på marknaden. För henne fanns inte alternativet att ge sin treåring en vanlig vuxenkniv då det skulle innebära enorm fara med hans diagnos. Kiddikutter föddes! Barnknivar som både är enkla att använda och som gör det möjligt för små barn att hjälpa till i köket utan att behöva ta skada. Kiddikutter har vunnit flertalet priser för sin fantastiska produkt och klarat strikta europeiska och australiensiska säkerhetscertifieringar för att säkerställa att den är säker och giftfri att använda med livsmedel.

Recensera produkt