📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Kreafunk Hush Justerbara hörselskydd för barn Cloudy blue


 

Justerbara hörselskydd för barn. Tillverkade i 100% återvunnen plast. Rekommenderad ålder: 3-15 år.

 
Leverantör Kreafunk


Stilrena hörselskydd för barn (3+ år) som dämpar buller och ljud från omgivningen. Hörselskydden är en reglerbar on-ear-modell och är bekväma att bära med sina runda, mjuka öronkuddar. Imponerande brusreducering på 23dB som skapar en tystare miljö, vilket är perfekt ex på konserter och sportevenemang. Ypperligt för barn med känslighet för höga ljud eller speciella behov. Den lätta bågen är justerbar och vaddared för att ge maximal komfort och hörselskydd. 

Levereras i en fin presentbox.✓    Justerbara hörselskydd för barn 3+ år
✓    Tillverkad i 100% återvunnen plast
✓    Testad och godkänd enligt CE EN352-1 och ANSI S3.19
✓    Fri från PFAS
✓    Effektiv brusreducering (23db)

PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% återvunnen GRS-certifierad ABS-plast och veganskt läder. Fri från PFAS.
  • Klassificeringar: IPX2 - Testad och godkänd enligt CE EN352-1 och ANSI S3.19. Effektiv brusreducering (23db).
  • Mått: 16 x 16,8 x 7 cm.
  • Färg: Blå.
  • Skötselråd: Se alltid till så att hörselskydden sitter korrekt över barnets öra. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Kreafunk är ett danskt premiummärke som inriktar sig på design och livsstil. Faktum är att allt började med en delad irritation för två vänner vid högtalare med sladdar som alltid var i vägen. Detta var startpunkten för den första Kreafunk-produkten: en hylla med inbyggd högtalare och dockningsstation. 


KREAFUNK är ett danskt varumärke för livsstilsprodukter som fokuserar på ljudprodukter. Deras produkter är trådlösa och håller sig i takt med de senaste trenderna inom mode och inredning, samtidigt som de är utrustade med den senaste tekniken. Kreafunk Kids erbjuder ett visuellt tilltalande och högkvalitativt sortiment av produkter som är speciellt utformade för de små. Namnet Kreafunk kommer från orden "kreativ" och "funktionalitet". Läs mer om Kreafunk på deras hemsida här.Recensera produkt