✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Reer Teething mitten Tandsprickningsvante


 

Tandsprickningsvante för små bebisar som ännu inte lärt sig att hålla i en bitring.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Reer


Reer Teething mitten Tandsprickningsvante
Reer Teething mitten Tandsprickningsvante är en prasslande bitvante som kan användas när bebisar har tandsprickning - men ännu inte lärt sig att hålla i en bitring. Tack vare vantens ovandel i mjukt silikon med räfflor och ojämn struktur blir den behaglig för barnet att tugga på. Det integrerade prassel-materialet i vanten väcker uppmärksamhet för bebisen och syftar till att distrahera och avleda tandvärken. Vantens absorberande och mjuka tyg skyddar också babyns känsliga händer från saliv och att tuggas på. Den har ett lätt justerbart spänne som säkerställer att den sitter ordentligt på plats. Livsmedelssäker, fri från BPA, PVC och lämplig från 3 månader. Vanten passar både vänster och höger hand. Det perfekta valet för att hjälpa bebisar igenom en smärtfylld tandsprickning, tandvärk eller ömmande tandkött. Res- och tvättpåse medföljer.


✓ Minskar smärtan av tandsprickning för bebisar genom mottryck och distraktion 
✓ Skyddar bebisens hand mot saliv och bitmärken   
✓ Passar både vänster och höger hand    
✓ Ger varierad massage mot ömt tandkött         
✓ Tål att tvättas i maskin        
✓ Lämplig för bebisar 3-7 månader         
✓ Livsmedelssäker och fri från BPA och PVC          


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Livsmedelssäkert silikon, polyester (fri från BPA och PVC)
  • Mått: Onesize
  • Färg: Vit, grå
  • Skötselråd: Tål att tvättas i maskin i medföljande tvättpåse.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.


MER OM VARUMÄRKET
Reer är ett tyskt familjeföretag som brinner för barnsäkerhet och högkvalitativa produkter. Företaget har specialiserat sig på produkter med smarta lösningar för att bidra till en trygg miljö för föräldrar och barn. "Som familjeföretag vet vi hur viktig familjen är. Vi älskar barn och vill att de ska få en trygg start i livet. Med våra produkter skyddar vi våra nära och kära!" - Reer.Recensera produkt