✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

The Cotton Cloud Snack/Sandwich Bag Rainbow


 

Snack bag i RPET material. Hållbart alternativ att förvara snacks och mellanmål i när man är på språng.

 
Leverantör The Cotton Cloud


Snack bag / smörgåspåse tillverkad av RPET. RPET är ett hållbart och miljövänligt material som kommer från återvunna plastflaskor vilket gör produkten till ett återanvändbart alternativ till engångsplast, aluminiumfolie etc. för att minska avfallet och skydda vår miljö. Tack vare sin kompakta storlek är snack-påsen dessutom perfekt för att packa smörgåsar, wraps, frukt eller små snacks till barnens utflykter och mellisstunder. Ryms smidigt i en ryggsäck, skötväska eller kylväska.

Kardborrefästet gör det lättare för barn att öppna och stänga på egen hand och man slipper pilla med dragkedjor eller tryckknappar - så barnet själv snabbt och enkelt få sina snacks.

Rengörs enkelt med med en fuktig trasa för att ta bort eventuell vätska eller smulor. För en mer grundlig rengöring kan du rengöra påsarna i diskmaskinens översta fack. Alternativt kan du lägga dem i tvättmaskinen med liknande färger och tvätta dem på ett skonsamt sätt.


✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!     
✓ Tillverkad av RPET (återvunna plastflaskor) 
✓ Enkelt och roligt sätt att ta med nyttigt mellanmål på språng       
✓ Perfekt för att öka variationen på mellanmål    
✓ Tål diskmaskin och tvättmaskin


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: RPET från återvunna plastflaskor.
  • Mått: 18 x 20 cm
  • Färg: Dov orange/korall, vit
  • Skötselråd: Handtvätt rekommenderas. Tänk på att tvätta tillsammans med liknande kulörer för att undvika missfärgning.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

The Cotton Cloud grundades 2017 av en tvåbarnsmamma i den magiska staden Trier och är idag ett växande företag som specialiserat på att producera högkvalitativa och hållbara baby- och barnprodukter. The Cotton Cloud strävar efter att skapa produkter som berikar barndomens vardagliga ögonblick där värdeorden kvalitet, säkerhet och hållbarhet alltid kommer i första hand. Alla produkter är tillverkade i giftfria material och uppfyller de högsta standarderna i Europa. Upptäck alla härliga och hållbara produkter från The Cotton Cloud här hos oss på BabyHack.se. Recensera produkt