✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

The Cotton Cloud Barnryggsäck Teckel


 

Ryggsäck för barn med flera praktiska fack. Tillverkad i hållbar RPET.

 
Leverantör The Cotton Cloud


Funktionell ryggsäck från tyska premiummärket The Cotton Cloud. Omsorgsfullt tillverkad av RPET som är ett hållbart material och kommer från återvunna plastflaskor. Lättviktig och speciellt designad för barn för enkelt bärande på utflykten, till och från skolan eller på resan. 

Dragkedja för enkel öppning samt elastiska sidofickor designat för vattenflaskor (eller kanske ett kompakt paraply?). Väskan har ett stort innerfack för god översikt och organisering. Utöver det större facket finns även en innerficka samt förvaringsficka på utsidan som kan stängas/öppnas med dragkedja, vilket erbjuder plats för småförvaring. Dessutom är ryggsäcken designad för att enkelt kunna träs över en större resväskas handtag tack vare den 'tygöppning' som finns på baksidan. Det gör ryggsäcken smidig att ha med som handbagage till barnen på resan. OBS! 1 st ryggsäck ingår. Bilderna där fler produkter syns är enbart till för att visa upp produktsortimentet.


Matcha tillsammans med tillhörande lunchlåda, vattenflaska och snack-bag för att ha ett komplett set till skolan, utflykten eller resan.


✓ Lättviktig ryggsäck för barn
✓ Tillverkad av RPET (återvunna plastflaskor) 
✓ Helfodrad insida för enkel rengöring
✓ Justerbara remmar för storleksanpassning
✓ Tysk premiumdesign med fokus på hållbart material, säkerhet och funktionalitet


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: RPET från återvunna plastflaskor.
  • Mått: 24 x 10 x 29 cm
  • Färg: Gul, vit, blå
  • Skötselråd: Handtvätt rekommenderas. Rengör med milt och skonsamt diskmedel. Låt lufttorka efteråt.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.


MER OM VARUMÄRKET

The Cotton Cloud grundades 2017 av en tvåbarnsmamma i den magiska staden Trier och är idag ett växande företag som specialiserat på att producera högkvalitativa och hållbara baby- och barnprodukter. The Cotton Cloud strävar efter att skapa produkter som berikar barndomens vardagliga ögonblick där värdeorden kvalitet, säkerhet och hållbarhet alltid kommer i första hand. Alla produkter är tillverkade i giftfria material och uppfyller de högsta standarderna i Europa. Upptäck alla härliga och hållbara produkter från The Cotton Cloud här hos oss på BabyHack.se. Recensera produkt