✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

The Cotton Cloud Barnbestick Zoe the Koala Dusty pink


 

Bestick för barn. Säljs som set med tillhörande praktiskt förvaringsfodral i silikon.

 
Leverantör The Cotton cloud


Bestickset för yngre barn. Varje set kommer med ett tillhörande fodral i silikon som gör det smidigt att samla besticken och samtidigt hålla de rena och fria från smuts när man är på språng. Perfekt att ha med i exempelvis skötväskan eller picknickkorgen.


Setet är speciellt designat för att passa små händer och är tack vare sina handtag i silikon greppvänliga för barn som lär sig äta. Besticken har dessutom rundade kanter för att undvika att barnet tar skada under måltiden.


Gaffeln och skeden är gjord i 100 % rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtagen och fodralet är tillverkat i 100 % livsmedelsklassad silikon. Setet tål att rengöras i diskmaskin och är 100 % giftfritt och fritt från BPA. Lämplig för barn 12+ månader.✓ Barnbestickset med tillhörande fodral
✓ Greppvänliga handtag i silikon 
✓ Tillverkade av högkvalitativt 304 rostfritt stål
✓ Ypperligt bestickset att ha med i skötväskan eller picknickkorgen
✓ Fri från BPA och 100% livsmedelsgodkändaPRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 304 rostfritt stål, livsmedelsgodkänd silikon.
  • Mått: Sked och gaffel: 15 x 3,1 x 1,5 cm Mått på fodral: 18,8 x 8,7 x 3,5 cm
  • Färg: Rosa, silver.
  • Skötselråd: Tål diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
MER OM VARUMÄRKET

The Cotton Cloud grundades 2017 av en tvåbarnsmamma i den magiska staden Trier och är idag ett växande företag som specialiserat på att producera högkvalitativa och hållbara baby- och barnprodukter. The Cotton Cloud strävar efter att skapa produkter som berikar barndomens vardagliga ögonblick där värdeorden kvalitet, säkerhet och hållbarhet alltid kommer i första hand. Alla produkter är tillverkade i giftfria material och uppfyller de högsta standarderna i Europa. Upptäck alla härliga och hållbara produkter från The Cotton Cloud här hos oss på BabyHack.se. Recensera produkt