✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Tidy Tot Extra haklapp till Bib & Tray Kit


 

Heltäckande och långärmad haklapp från Tidy Tot. Effektiv för att skydda barnets kläder vid måltider, bak och pyssel. Kompatibel med Tidy Tots måltidsset.

 


Heltäckande haklapp som skyddar barnets kläder vid måltider. Fungerar även ypperligt som förkläde vid bakning, målning och vid annat pyssel.

Haklappen är designad och framtagen för att vara kompatibel med det prisbelönta Bib & Tray Kit Måltidssetet vi säljer. Ypperligt om man vill ha en extra haklapp till setet. Haklappen fungerar även utan måltidssetet. Passar barn från 6 månader upp till 2 år. 


✓ Heltäckande haklapp 
✓ Vattentätt mjukt tyg i 100% premium polyester 
✓ Justerbar hals med kardborre - passar upp till 2 år      
✓ Mjuka muddar som gör den skön och lätt att ta på/av       
✓ Tål maskintvätt och torktumling         


SKÖTSEL

  • Rengör och torka haklappen noggrant efter varje användning. Detta för att hålla den fräscht och fri från illaluktande doft. 
  • Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Använd det medföljande kardborreskyddet på haklappen för att undvika att den fastnar i andra textilier under tvätten. Torkas sedan bäst i torkskåp eller torktumlare. 

PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% premium polyester
  • Mått: Haklappen passar från 6+ månader upp till 2 år.
  • Färg: Grå, grön
  • Skötselråd: Haklappen tål att tvättas i maskin, 40 grader. Se mer skötselråd för produkten under rubriken "SKÖTSEL". 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.MER OM VARUMÄRKET
Från en mammas idé om att minska på stöket i köket vid barns måltider - till idag - Tidy Tot - ett framgångsrikt globalt företag med en rad utmärkelser och kunder som älskar deras produkt - världen över! Tidy Tot var det första företaget att lansera ett komplett set för att stänga gapet mellan baby och barnstol med sin ikoniska produkt - Bib & Tray kit. Företaget förbättrar och utvecklar ständigt sina produkter för att möta de allra högsta standarderna, detta i strävan om att förbli originalet och det bästa alternativet till att minska på röran som annars lätt kan uppstå vid små barns måltider. Recensera produkt