✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Cherub Baby Universala skedar till klämmispåsar Dusty Rose & Sand 2-pack


 

Innovativa skedar från Cherub Baby som passar att fästa på klämmispåsar. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör Cherub Baby


Skedar från Cherub Baby som passar att fästa på klämmispåsar. Tack vare sin innovativa design lämpar sig skedarna perfekt på de allra flesta klämmisar och matpåsar, såväl färdigköpta som hemgjorda. Perfekt för mindre kladd vid servering av klämmisar på utflykten eller i hemmet. Skruva enkelt på skeden (OBS säkerställ alltid så att den sitter ordentligt) och tryck sedan ut påsens innehåll - både enkelt och smart. Skedarna går att återanvändas om och om igen. Rengör skedarna noggrant efter varje användning. Tål diskmaskin. Skedarna är anpassade till bebisars små munnar och är helt fria från BPA och ftalater. Säljs i 2-pack och kommer tillsammans med en förvaringsask. 


✓ Universala klämmisskedar

✓ Designad för att minimera spill och kladd när barn äter klämmisar

✓ Skruvas enkelt fast på munstycket på en klämmis

✓ Fri från BPA, ftalater och PCV

✓ 100% återvinningsbar produkt

✓ Tål att rengöras i diskmaskin     


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad plast. Fri från BPA och ftalater.
  • Färg: Rosa, beige
  • Skötselråd: Tål diskmaskin. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET

Cherub baby är ett företag från Australien som brinner för att finna produktlösningar som underlättar i vardagen för små barn och föräldrar. Med produkter som fokuserar på innovation, funktionalitet och säkerhet har Cherub Baby blivit ett varumärke med gott rykte världen över. Alla deras produkter utgår från ett löfte om innovation med smarta lösningar som löser vardagliga föräldraproblem. Ett löfte om funktionalitet med intuitiv design som är enkel och effektiv samt löfte om ansvar med säkerhet i framkant av alla sina processer samtidigt som de ständigt arbetar för att minimera sin påverkan på jorden. Från en förälder till en annan - Cherub Baby! 

Recensera produkt