✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Yumbox Presto Rvs Leakproof Bento Box Matlåda Santa fe blue


 

Yumbox är en praktisk matlåda med 5 olika fack. Ypperlig att ha med på utflykten eller resan när man vill ha en varierad kost utan att allt blandas.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Yumbox


Högkvalitativ matlåda från Yumbox i rostfritt stål och silikon med 5 fack. Matlådan är praktisk på exempelvis utflykten, i skolan, efter förskolan eller på resan. Passar perfekt till mellanmål, lunch eller snacks när man är på språng. Fyll på med barnets favoritmat, snacks och grönsaker i de olika facken. Det runda mittersta facket är till exempel perfekt för dippsås! Med den smarta fackindelade insatsen främjas varierad kost och en smidig uppdelning av olika livsmedel. 

När matlådan stängs, säkerställer de smarta "silikonrännorna" i locket att alla fack i matlådan förseglas, så att maten inte blandas eller att något spills ut. Lådan är avsedd för mat som passar till mellanmål, lunch eller middag och är läckagesäker (för såser, yoghurt etc, inte för ren vätska). Yumbox Presto Stainless Steel är en av de största av Yumbox matlådorna. Här finns det tillräckligt med plats för mat för att mätta såväl ett barn som en vuxen.✓ Högkvalitativ matlåda i 100% livsmedelssäkert material (fri från BPA och ftalater)

✓ Premiumkänsla i lättviktig design 

✓ 5 stycken fack för olika livsmedel                     

✓ Enkelt och roligt sätt att ta med nyttigt mat och mellanmål på språng       

✓ Perfekt för att öka variationen på livsmedel 

✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!          

✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Lock: ABS-plast (utvändigt) och silikon (invändigt). Bricka/låda: 18/8 högkvalitativt rostfritt stål. (Fri från BPA, ftalater)
  • Mått: 25 x 20 x 5 cm. 
  • Färg: Blå, silver
  • Skötselråd: Rengörs genom handdisk med varmt tvålvatten. Torka noggrant före förvaring. OBS! Tål INTE mikrovågsugn eller diskmaskin. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.MER OM VARUMÄRKET

Yumbox läckagefria lunchlådor i bento-stil är designade för att göra hälsosam mat enkelt och roligt! Designad av två amerikanska mammor med mission att erbjuda produkter som gör det enkelt för föräldrar och barn att njuta av en varierad kost. Deras produkter passar ypperligt till barnens utflykter och äventyr "on-the-go". Även bra för vuxna som letar efter ett sätt att äta mer hälsosamt och hållbart då matlådan är ett hållbart alternativ till många andra matlådor som säljs på marknaden. Recensera produkt