✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Dëna Barnmuggar Pastell 6-pack


 

Barnmuggar i silikon med multifunktionella användningsområden. Säljs i 6-pack.

 
Leverantör Dëna


Små övningsmuggar med multifunktionella användningsområden. Säljs i 6-pack.

Tack vare sin design i livsmedelsgodkänd silikon lämpar sig muggarna ypperligt för små barn som behöver träna på att dricka ur mugg/kopp/glas. Muggarna klarar att åka i golvet utan att ta skada eller ge skada på ytor runt omkring. Extra plus är att de är smidiga att packa med till picknicken då de tar minimalt med plats i väskan och dessutom är lätta att rengöra.

Muggarna tål även att användas i ugn och frys för bakning och servering av små desserter och mellanmål. 

Samtidigt är muggarna dessutom roliga att leka med och kan användas för att träna barnets finmotorik med ex stapling. De kan med glädje användas i lekrummet, i badet, på stranden eller varför inte till pyssel och färg? Det är bara fantasin som sätter stopp! 

Setet innehåller 6 st muggar i mixade pastellfärger och är en perfekt uppsättning att ha hemma till barnkalas eller tillfällen när små kompisar kommer på besök.✓ 6 st muggar designat för barn och deras små händer
✓ Multifunktionella med flera användningsområden > 
Drick/baka/ät/lek
✓ CE-märkta och godkända från + 0 ålder
✓ 100% livsmedelsklassad och fri från BPA, latex och ftalater

✓ Tåler diskmaskin, ugn, frys och mikrovågsugn 


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon. Fri från BPA, PVC, latex och ftalater. Certifierad enligt europeiska standarder.
  • Mått: H 5,4 x 6 Ø cm
  • Färg: Rosa, lila, gul, grön, vit och blå.
  • Skötselråd: Tål att användas i diskmaskin, frys, mikrovågsugn och ugn.
  • Vänligen notera att bilderna på färgalternativet "Natur". Detta för att visa på produktens användningsområden. OBS bildernas färgåtergivning kan också skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. Recensera produkt