✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Haakaa® Squeeze-spoon Klämmis med sked 120 ml Rosa/aprikos


 

Matningssked i 100% livsmedelsklassad silikon från Haakaa®.

 
Leverantör Haakaa®


Matningssked, i 100% livsmedelsklassad silikon, som möjliggör att du enkelt kan mata ditt barn när ni är på språng. Fyll behållaren med exempelvis gröt, yoghurt eller fruktpuré och skruva sedan bara på skeden och locket. För att mata barnet tar du enkelt bort locket och trycker sedan försiktigt på behållarens mitt. Maten doseras då direkt på skeden. 

När ditt barn har blivit mätt kan du helt enkelt sätta tillbaka locket igen och lägga undan för förvaring, ex i kylen, för att sedan plocka fram igen vid ett senare mattillfälle. 


✓ Högkvalitativ och återanvändbar Squeeze-spoon        
✓ Mindre kladd och matspill       
✓ Till verkad av 100% livsmedelssäker silikon
✓ Fri från BPA, PVC och ftalater
✓ Perfekt att fylla med hemlagad barnmat          
✓ Lätt att rengöra och hålla fräsch
✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar


SKÖTSEL

Rengör efter varje användning. Haakaa® rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och milt diskmedel. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas® silikonprodukter efter användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. OBS! Använd inte UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller mjuka borstar för rengöring (hårda borstar eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under vuxnas överinseende. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon.  Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Volym: 120 ml 
  • Färg: Rosa/persika
  • Skötselråd: Handdisk och sterilisering rekommenderas utan diskmedel för bästa hållbarhet. Se mer om hur du sköter om produkten under "SKÖTSEL".
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET
Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födelsen av sin dotter Courtney insåg familjen att de ville bidra med något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt