✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Haklapp Boats


 

Haklapp med extra bred ficka för matuppsamling. Gjord i 100% livsmedelssäker silikon

 
Leverantör MUSHIE


Haklapparna från Mushie är mjuka och följsamma i silikon med en extra stor ficka som fångar upp eventuellt spill under måltiden. Ypperlig vid barns måltider för en positiv stund där upptäckarglädjen och nya smaker får stå i fokus! Den rundade, integrerade nackstängningen ger en bekväm passform för barn och bebisar. Rengörs enkelt med varmt vatten och milt diskmedel. Tål att rengöras i diskmaskinens övre fack. 
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Justerbar och rund knäppning i nacken
✓    Extra bred och stor ficka för matuppsamling
✓    Rekommenderad för bebisar från 3+ månader
✓    Perfekt som gåva!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 28 x 24.1 x 4.19 cm
  • Färg: Blå, svart.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka. Vill man hellre diska haklappen i diskmaskinen rekommenderar vi maskinens övre fack.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.

Recensera produkt