✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

NumNum® Pre-spoon GOOtensils™ Nybörjarskedar Blue & orange Set


 

NumNum® Pre-spoon är den perfekta nybörjarskeden för bebisar. Säljs i två-steg-set som ett första steg till självmatning.

 
Leverantör NumNum®


NumNum® Pre-spoons är de perfekta nybörjarskedarna för bebisar. Lämpar sig till små barn som ännu inte lärt sig att äta med en vanlig sked. Tack vare sin innovativa design med unik form och textur främjar skedarna ditt barns motoriska utveckling och gör måltiden till en rolig stund.

Nybörjarskedarna gör det enkelt för små bebisar att få i sig mat på egen hand då det inte behövs skopas, balanseras eller hållas på ett visst sätt. 

Varje set innehåller två skedar - en sked för steg 1 vid introduktion av mat och en sked för steg 2 när man bemästrat mat-till-mun-rörelsen.

Steg 1-skeden har en textur som gör att skeden fångar upp precis tillräckligt med mat för att ge barnet en smak av maten, utan att det fastnar för mycket. Texturen på skeden gör den även skön för barnets ömma tandkött. 

För barn som har bemästrat mat-till-mun-rörelsen är steg 2-skeden ett naturligt nästa steg. Steg 2-skeden lämpar sig för mat med tjockare konsistens och blandningar med små bitar i. Båda skedarna passar bra till exempelvis hemlagad barnmat, yoghurt, barngröt. NumNum  - verkligen! 

 


"When it’s too soon to spoon, it’s the perfect time for NumNum." - NumNum® 


✓ 2 st nybörjarskedar / pre spoons för introduktion till bebisars självmatning          
✓ Lämpar sig till barn 6+ månader

✓ Fri från BPA, PVC, bly och ftalater
✓ Innovativ design som främjar motorisk utveckling           
✓ Två skedar ingår - GOOtensil™ steg 1 och steg 2            
✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha   


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelssäker silikon, nylon (fri från BPA, PVC och ftalater) 
  • Mått: 1.2x2.4x10 cm 
  • Färg: Blå, vit, orange
  • Skötselråd: Tål att diskas i diskmaskin. OBS! Tål inte mikrovågsugn eller ångsterilisering. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET
NumNum® Pre-Spoon GOOtensil™ var den första innovativa nybörjarskeden skapad för spädbarn som ännu inte utvecklat sin handledsrotation - en motorisk färdighet som brukar vara utvecklad runt ett barns tvåårsdag. NumNum® GOOtensil™ har vunnit flera utmärkelser för sin innovativa design, men desto roligare är hur deras skedar bidragit till flera glada föräldrar och självätande bebisar världen över! 


  Recensera produkt