✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Kiddikutter Barnsäker kniv Smokey grey


 

Barnsäker kniv med rostfritt stålblad och rundade tandningar. "Kiddikutter cuts food, not fingers".

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Kiddikutter


Unik barnkniv som liknar en vanlig vuxenkniv, men med den stora skillnaden att den inte går att skära sig på. Kiddikutter är en barnvänlig kökskniv designad för barn som vill hjälpa till med matlagningen. Tack vare sitt unika patenterade blad med rundade tandningar skär kniven effektivt genom mat med en sågrörelse som bibehåller kontakten med matens yta vilket minskar ansträngningen som krävs för att skiva, tärna och hacka. 

Kniven skär frukt, grönsaker, fisk och kött utan några problem och gör det lätt för barn att hjälpa till med matlagningen utan att riskera skära sig. Designad för att skapa mer glädje och självsäkerhet i köket för yngre barn som gärna vill hjälpa till.

Kiddikutters barnkniv är 100% livsmedelssäker, fri från BPA och tillverkad av ett högkvalitativt rostfritt stålblad med nonstick-beläggning och ett lätt gjutet handtag som är lätt för barn att greppa. Designad för barn som är såväl vänster- som högerhänta. Rekommenderas till barn från 3 år+. En perfekt present att ge bort till din lilla hjälpreda i köket.

Tål att diskas i diskmaskinens övre fack. Notera: kniven kan dra åt sig färg av viss mat, som exempelvis tomatbaserad mat. Detta är inget som påverkar funktion eller säkerhet.
"Kiddikutter cuts food, not fingers"✓ Barnsäker kniv (3 år +)

✓ Rostfritt blad med rundade tandningar

✓ Perfekt för barn som vill hjälpa till med matlagningen utan att riskera skära sig

✓ Effektiv för att skära och såga igenom frukt, grönsaker, fisk och kött  

✓ 100% livsmedelssäker och återvinningsbar  

✓ Fri från BPA

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar

 PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Rostfritt stål, keramisk non-stick-beläggning. Fri från BPA. 100% livsmedelsgodkänd.
  • Mått: Bladlängd: 9 cm Handtagslängd: 9 cm Totallängd: 18 cm 
  • Färg: Grå.
  • Skötselråd: Handdisk eller disk i diskmaskinens övre fack. Notera att kniven kan dra åt sig färg av viss mat, som exempelvis tomatbaserad mat. Detta är inget som påverkar funktion eller säkerhet. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.MER OM VARUMÄRKET

År 2000 när Maria Georgious treåriga son med motorisk dyspraxi började fråga om han kunde hjälpa till i köket insåg Maria att högkvalitativa och säkra barnknivar saknades på marknaden. För henne fanns inte alternativet att ge sin treåring en vanlig vuxenkniv då det skulle innebära enorm fara med hans diagnos. Kiddikutter föddes! Barnknivar som både är enkla att använda och som gör det möjligt för små barn att hjälpa till i köket utan att behöva ta skada. Kiddikutter har vunnit flertalet priser för sin fantastiska produkt och klarat strikta europeiska och australiensiska säkerhetscertifieringar för att säkerställa att den är säker och giftfri att använda med livsmedel.

Recensera produkt