✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

We Might Be Tiny Sunnie™ Glassformar för barn Pastel Pop 4-pack


 

Sunnie™ Glassformar 4-pack.

 
Leverantör We Might Be Tiny


Sunnie™ Ice Blocks - återanvändbara glassformar i silikon. Glassformarna är unikt designade för barn och deras små händer. Tack vare sin kvalitet i silikon är de enkla att använda och greppa redan från barns tidiga ålder. 

Varje set innehåller 4 st formar i en mix av härliga pastellfärger. De rymmer 150 ml per form och är i smidiga att förvara i frysen samtidigt som de är ypperliga att packa med på resan då de är i mjuk silikon och kan användas om och om igen. Rengörs enkelt i diskmaskin eller för hand. Vill man så kan man dessutom använda formarna till att servera ex frukt, bär eller kex på utflykten. Formarna försluts enkelt genom att man trycker ihop de övre "spåren" på formarna. Säkerställ att de är helt förslutna innan förvaring i frys. 

Användning 
Välj dina och barnens favoritingredienser > blanda ihop/mixa > häll över i formarna > förslut > förvara upprätt/ståendes några timmar i frysen > Voilá! Glass redo för servering (direkt ur sina formar). Kläm bara lite försiktigt i botten för att knuffa upp glassen. Ett kul och annorlunda sätt att servera hemmagjord glass på. ✓ 4 pack glassformar i unik design 
✓ Multifunktionella och går att använda till såväl glass som snacks

✓ CE-märkta och godkända från + 0 ålder

✓ Tillverkade i 100% livsmedelsklassad silikon som är fri från BPA

✓ Tåler diskmaskin


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon. Fri från BPA.
  • Mått: Rymmer 150 ml per form.
  • Färg: Pastelfärger: lila, grön, gul och blå.
  • Skötselråd: Tål att användas i diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET
We Might Be Tiny är ett varumärke från Australien som inriktar sig på högkvalitativa produkter för barn och bebisar. Varumärket säljs och älskas av familjer i över 40 länder. Vad gör We Might Be Tiny så älskvärda? We Might Be Tinys produkter håller sina löften. Ett löfte om stil - en lekfull stil som riktar sig till små barn. Ett löfte om funktionalitet - funktionalitet som gör livet lite enklare. Ett löfte om ett mer miljömedvetet liv där silikon är ett naturligt alternativ till plast. Ett sista löfte om självsäker självmatningsförmåga hos barn där deras passion ligger att göra en verklig skillnad i den moderna familjen för mer självsäkra barn..


 Recensera produkt