✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

ZAZU Barnvagnsvaggare Robby the rocker


 

Zazu barnvagnsvaggare Robby the Rocker. Universal modell som går att fästa på alla vagnmodeller.

 
Leverantör ZAZU


Zazu barnvagnsvaggare Robby the Rocker är det perfekta tillskottet för föräldrar som vill säkerställa att deras barn sover gott även efter promenaden. Med denna innovativa produkt behöver du inte längre vagga vagnen för att hålla barnet lugnt och sovande. Med två smidiga alternativ kan du välja det som passar bäst för dig och ditt barn. Fästs på din vagn eller på bärhandtaget på ditt babyskydd.
✓    Universal barnvagnsvaggare
✓    Justerbar vaggning med olika styrkor
✓    Automatisk avstängning
✓    Gråtsensor
✓    Uppladdningsbart batteri (en laddning håller ca 10 timmar)
✓    Vädertålig (undvik långvarigt eller kraftigt regn)
Du kan enkelt aktivera vaggningen manuellt för en 40-minuters session, perfekt för när du vill ha lite extra hjälp för att få ditt barn att fortsätta sova i vagnen, t ex efter en promenad. Alternativt kan du använda den intelligenta gråtsensorn, som automatiskt känner av när ditt barn behöver lite extra vaggning för att somna om och börjar vagga vagnen i den perfekta takten. Denna lugnande rörelse är skapad för att hjälpa ditt barn att fortsätta sova fridfullt utan att du behöver störa dem.

Robby the Rocker är designad för att passa alla barnvagnar och är enkel att montera. Dessutom kan du justera vaggningens styrka efter behov, så att den passar ditt barns preferenser. Med en imponerande batteritid på över 10 timmar, tack vare deladdningsbara batterier, kan du lita på att Robby kommer att vara redo närhelst behovet uppstår.
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Mått: 9 cm x 9 cm x 3,5 cm.
  • Färg: Svart.
  • Skötselråd: Kan användas både inom- och utomhus. Undvik långvarigt eller kraftigt regn. Uppladdningsbart batteri med lång användningstid (+ 10 timmar). USB kabel ingår. ZAZU-produkter är testade enligt internationella säkerhetsföreskrifter.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
Mer om varumärket

ZAZU är ett holländskt varumärke som utvecklar produkter som hjälper barn och föräldrar att få en god natts sömn. Grundarna Nynke Bakker och Sven van der Veen, båda föräldrar till tre små barn, samarbetade 2013 och startade sitt eget varumärke av barnprodukter. Drivkraften till uppstarten av ZAZU grundade sig på deras egna erfarenheter från sina barn. De menar att hur härliga barn än är, så är föräldraskapet kämpigt när de små inte har samma dygnsrytm som en vuxen och därmed kan vakna klockan 5 varje morgon. Utifrån denna kunskap utvecklade man barnvagnsvaggor, vassare, sömntränare, nattlampor och gosedjur. ZAZU siktar på att underlätta för småbarnsföräldrar men samtidigt bringa glädje till barnen! Läs mer om de på deras hemsida här.Recensera produkt