📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

DIY Fiskdamm


 

Digital produkt klar för utskrift: DIY fiskdamm med flera tillbehör.

 Önskar du istället att få designen skickad till din mejl? Detta är möjligt i samband med att du handlar produkter från oss (minsta ordervärde 39 kr). Hur? Lägg bara önskad design tillsammans med dina andra produkter i varukorgen för att sedan slutföra din beställning. Du får då designen skickad till din mail. OBS! Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. Notera att inga digitala produkter skickas med i din fysiska beställning.


Produktspecifikation

✓ Ute i sista sekund till barnkalaset? Planera och fixa en fiskdamm till barnkalaset på nolltid - barnets favoritlek där man fiskar upp varierande fångst, t ex godispåsar, leksaker eller liknande.

✓ Hur? Skriv ut och klipp ut de olika fiskarna och tillbehören. Fäst sedan fiskarna mm på ett blått stort skynke (som havsbakgrund). Få inspiration på hur man kan fördela de olika fiskarna och tillbehören enligt bild 1. Häng sedan upp skynket i t ex en dörröppning så att barnen får stå och fiska på ena sidan medan en vuxen står andra och krokar fast fångsten på ett fiskespö. Fint kan också vara att hänga upp bokstäverna som bildar "Fiskdamm" ovanför dammen. Tips tips!

✓ Glöm inte fiskespön!

✓ Stående format anpassat till A4/A3 och utskrift (PDF + CMYK). 


Leverans av digitala produkter

Spara ner utan att handla produkter? Spara ner direkt härifrån länken.

Spara ner och få skickad till din mejl? Du får designen skickad till din mejl i samband med att du handlar produkter av oss. Ibland kan leveransen hamna i skräpposten, så kika där om du inte hittar den i din ordinarie inkorg. OBS! Inga digitala produkter skickas med din fysiska beställning. Recensera produkt