✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

BIBS Colour självlysande nappar Latex Sage glow/Cloud glow 2-pack


 

Självlysande nappar från BIBS. Säljs i 2-pack och har den karaktäristiska runda skölden och en rund sugdel gjord i naturgummi.

 
Leverantör BIBS


Nappar från populära BIBS i modellen Colour Rubber Latex. Nappmodellen är en trendig och stilren nattnapp tillverkad i mjukt naturgummi med självlysande vit ring som gör att nappen enkelt hittas i mörket under natten. Sugdelen har en ventil som ser till att luft pressas ut och själva skölden böjer sig något utåt så att huden runt munnen inte blir irriterad. Formen på sugdelen påminner om samma form som vid amning, vilket för många bebisar gör det enklare att bli van. Godkänd enligt EN 1400+A2. Tillverkad i Danmark. 

Storlek 1 passar från 0+ månader. Storlek 2 rekommenderas för barn som är mellan 6-18 månader. 
✓    2-pack naturgumminappar från BIBS med vit ring som lyser i mörkret
✓    Nappsköld med ventilhål för att förhindra hudirritation

✓    Klassisk dansk design med tillverkning i Danmark

✓    Välj mellan två olika storlekar 
✓    Säljs i 2-pack
Användning och skötsel

Sterilisera alltid varje napp innan användning genom att lägga napparna i en skål, koka upp vatten och häll det kokande vattnet i skålen med napparna och låt dem ligga i cirka 5 minuter. Låt sedan torka och svalna och tryck ut eventuellt vatten från sugdelen.

Observera att napparna inte får kokas.

För ditt barns säkerhet, rekommenderar vi dig att kontrollera produkten regelbundet. Kontrollera nappen innan användning genom att dra i sugdelen åt alla riktningar. Inga nappar är gjorda för att klara bitande. Byt istället ut nappen vid skada eller försvagning. 
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Naturgummi (sugdel) och livsmedelsklassad PP (nappsköld). 100% fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Storlek: Storlek 1 passar från 0+ månader. Storlek 2 rekommenderas mellan 6-18 månader.
  • Färg: Grön, grå
  • Skötselråd: Läs under "Användning och skötsel"
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Det danska varumärket BIBS har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet, gjorda av säkra material i över 40 år. De har sedan de grundades år 1978 blivit ett ledande varumärke inom babyprodukter världen över. lägger stort fokus vid att ta fram produkter i olika former för att passa våra barns olika behov. Hos oss på BabyHack kan du köpa BIBS populära sortiment av nappar och accessoarer. Varumärket har blivit välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design på alla sina produkter, men framförallt sina nappar. Napparna är gjorda av säkra material, som latex och silikon, och är helt fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Alla nappar tillverkar i Danmark. BIBS nappar finns i en mängd olika färger och former och säljs i tre olika storlekar - anpassade för nyfödda upp till barn som över 18 månader gamla. BIBS nappar har blivit utsedda till bäst-i-test i ett flertal olika kategorier och är ett förstahandsval för många småbarnsföräldrar.
Recensera produkt