📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

BIBS Snuttefilt med napphållare Kangaroo Ivory


 

Mjuk snuttefilt med napphållare från populära BIBS.

 
Leverantör BIBS


Cuddle Cloth Kangaroo från BIBS är en supermjuk snuttefilt som har en ring att fästa barnets napp i.

En mjuk och gosig snuttefilt är nästan ett måste för bebisen och den ger rogivande trygghet och komfort. BIBS snuttefilt är tillverkad av ultramjuk ekologisk bomull. Snuttefilten har söta känguruöron och en ring som din bebis napp kan sättas fast i. Den passar alla nappar så din bebis alltid har sin favoritnapp nära. Perfekt att ge bort som gåva i baby shower present eller doppresent! 


Uppfyller de europeiska standarderna: EN 71-1 och EN 71-2.
✓    Snuttefilt med söta känguruöron ring att fästa nappen i
✓    Ring att fästa barnets napp i
✓    Tillverkad i mjuk ekologisk bomull (GOTS-certifierad)

✓    100% återvinningsbart material 
✓    Perfekt som gåva till nyfödda!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% ekologisk bomull. GOTS-certifierad.
  • Mått: 
  • Färg: Beige, creme
  • Skötselråd: Kan tvättas i maskin 40° grader. Tänk alltid på att tvätta med liknande färger för att inte riskera missfärgning. Bör ej strykas, då försvinner de små skrynklorna. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Det danska varumärket BIBS har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet, gjorda av säkra material i över 40 år. De har sedan de grundades år 1978 blivit ett ledande varumärke inom babyprodukter världen över. lägger stort fokus vid att ta fram produkter i olika former för att passa våra barns olika behov. Hos oss på BabyHack kan du köpa BIBS populära sortiment av nappar och accessoarer. Varumärket har blivit välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design på alla sina produkter, men framförallt sina nappar. Napparna är gjorda av säkra material, som latex och silikon, och är helt fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Alla nappar tillverkar i Danmark. BIBS nappar finns i en mängd olika färger och former och säljs i tre olika storlekar - anpassade för nyfödda upp till barn som över 18 månader gamla. BIBS nappar har blivit utsedda till bäst-i-test i ett flertal olika kategorier och är ett förstahandsval för många småbarnsföräldrar.


Recensera produkt