✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

BIBS Try-it Collection Set för nyfödda Vanilla 4-pack


 

Klassiska nappar från BIBS gjorda i naturgummi. Säljs i 4-pack och har fyra olika sugdelar. Ypperligt set för att hitta sin favoritnapp!

 
Leverantör BIBS


Nappar från populära BIBS. I BIBS Try-It Collection 4-pack får du fyra olika nappar (Colour, De Lux, Supreme och Couture) med ett urval av fyra olika slags sugdelar (rund, symmetrisk och anatomisk) och material (naturgummilatex och silikon). Testa och låt dig och ditt barn hitta er favorit-BIBS-napp. 100% fria från BPA och ftalater. Sköldarna är av livsmedelsgodkänt material och designade och tillverkade i Danmark/EU. Uppfyller Europastandard EN 1400+A2. 

Storlek 1 passar från 0+ månader. 
✓    4-pack nappar med olika sugdelar 
✓    Mjuk naturgummi och slitstark silikon
✓    Nappsköld med ventilhål för att förhindra hudirritation

✓    Klassisk dansk design med tillverkning i Danmark

✓    Perfekt som gåva till nyfödda!
Användning och skötsel

Sterilisera alltid varje napp innan användning genom att lägga napparna i en skål, koka upp vatten och häll det kokande vattnet i skålen med napparna och låt dem ligga i cirka 5 minuter. Låt sedan torka och svalna och tryck ut eventuellt vatten från sugdelen.

Observera att napparna inte får kokas.

För ditt barns säkerhet, rekommenderar vi dig att kontrollera produkten regelbundet. Kontrollera nappen innan användning genom att dra i sugdelen åt alla riktningar. Inga nappar är gjorda för att klara bitande. Byt istället ut nappen vid skada eller försvagning. 
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Naturgummi och silikon (sugdelar) och livsmedelsklassad PP (nappsköld). 100% fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Storlek: Storlek 1 passar från 0+ månader. 
  • Färg: Beige
  • Skötselråd: Läs under "Användning och skötsel"
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Det danska varumärket BIBS har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet, gjorda av säkra material i över 40 år. De har sedan de grundades år 1978 blivit ett ledande varumärke inom babyprodukter världen över. lägger stort fokus vid att ta fram produkter i olika former för att passa våra barns olika behov. Hos oss på BabyHack kan du köpa BIBS populära sortiment av nappar och accessoarer. Varumärket har blivit välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design på alla sina produkter, men framförallt sina nappar. Napparna är gjorda av säkra material, som latex och silikon, och är helt fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Alla nappar tillverkar i Danmark. BIBS nappar finns i en mängd olika färger och former och säljs i tre olika storlekar - anpassade för nyfödda upp till barn som över 18 månader gamla. BIBS nappar har blivit utsedda till bäst-i-test i ett flertal olika kategorier och är ett förstahandsval för många småbarnsföräldrar.
Recensera produkt