📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Digitalt presentkort, valfritt värde


 

Digitalt presentkort. Handla till någon du tycker om, så kan personen själv välja bland alla våra unika produkter. Välj presentkortets värde nedan.

 


Digitalt presentkort
Handla ett presentkort till någon du tycker om, så kan personen själv välja fritt bland våra unika och smarta produkter. En present som passar lika bra till baby showern, nyblivna föräldern som till födelsedagsbarnet. Fyll presentkortet med det belopp du önskar, och hjälp mottagaren att upptäcka vårt unika och smarta produktsortiment. 

Vårt digitala presentkort är giltigt i 365 dagar efter att det har utfärdats. Kortet går att nyttja på hela vårt sortiment och är ej personligt. Observera att inga digitala presentkort skickas med fysisk beställning.


Gör så här för att handla ett digitalt presentkort:

1) Välj önskat värde och lägg i varukorgen.

2) Slutför köpet i kassan.

3) I din orderbekräftelse som du får skickad till din mejl, får du din presenkortskod. Denna kod bör sparas, då det är den koden som är unik för presentkortet. Det är den koden som ska skrivas in i kassan när man väljer att utnyttja presentkortet.

4) Inom kort får du skickat en snyggare PDF med presentkortet. Du får två designvarianter att välja mellan: en design speciellt designad för utskrift som man viker ihop till ett mindre kort samt en design som är anpassat för att vidarebefordra digitalt. Har du inte fått PDF:en inom 48 timmar, vänligen hör av dig till [email protected].

OBS! Tänk på att presentkortet skickas till den epostadress som används vid slutfört köp.Recensera produkt