Spårbar hemleverans från 49 kr 🚚

Grand lunchbox Matlåda inkl mattermos Unicorn


 

Matlåda inkl såsbehållare och mattermos i rostfritt stål.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Citron


Högkvalitativ matlåda inkl mattermos i rostfritt stål och såsbehållare i silikon. Matlådan är praktisk på utflykten, i skolan, efter förskolan eller på resan. Passar perfekt till mellanmål, lunch eller snacks när man är på språng. Mattermosen går givetvis även att använda separat om så önskas. 

Fyll på med barnets favoritmat, snacks och grönsaker i de olika facken. Vid förvaring av varm mat rekommenderas mattermosen. Det runda mittersta facket i matlådan är ypperligt för den medföljande lilla såsbehållaren. Med den smarta indelade insatsen främjas varierad kost och en smidig uppdelning av olika livsmedel. Ypperlig för barn över 18+ månader.

När matlådan stängs, säkerställer "silikonrännorna" i locket att alla fack i matlådan förseglas, så att maten inte blandas eller att något spills ut. Lådan är avsedd för mat som passar till mellanmål, lunch eller middag och är läckagesäker (för såser, yoghurt etc, inte för ren vätska). Grand lunchbox är en av de största matlådorna från varumärket Citron. Här finns det tillräckligt med plats för mat för att mätta såväl ett barn som en vuxen.


Setet innehåller: 1 st bentolåda, 1 st mattermos i rostfritt stål samt 1 st behållare i silikon till t ex såser.✓ Högkvalitativ matlåda i 100% livsmedelssäkert material

✓ Inklusive vacuumisolerad mattermos + såsbehållare

✓ Premiumkänsla i lättviktig design 

✓ 4 stycken fack för olika livsmedel

✓ Fri från BPA, bly och ftalater (inga giftiga ämnen - 100% livsmedelsklassad)   

✓ Läckagesäker för spillfri förvaring i väska

✓ Håller mat varm upp till ca 6 timmar / kall upp till ca 7 timmar

✓ Rekommenderas till barn från 18+ månader
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Slitstark polypropenplast (PP). Fri från BPA, bly och ftalater. 100% livsmedelsklassad.
  • Mått: Matlåda: L 19 x B 22 x H 7 cm. Kapacitet: rymmer ca 1900ml mat. 
  • Färg: Rosa
  • Skötselråd: Rengörs genom handdisk med varmt tvålvatten. Torka noggrant före förvaring. OBS! Tål INTE mikrovågsugn eller diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
Recensera produkt