✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Tritan snackbox Vehicles


 

Praktisk snackslåda från varumärket Citron.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Citron


Praktisk och lättviktig matlåda i slitstarkt tritanmaterial. Matlådan är ypperlig på utflykten, i skolan, efter förskolan eller på resan. Perfekt storlek för förvaring av snacks och mellanmål i kylväska, ryggsäck eller skötväska. Extra omtyckt är den för barn som älskar fordon!

Fyll snackslådan med barnets favoritsnacks och grönsaker i de olika facken. Med den indelade insatsen främjas varierad kost och en smidig uppdelning av olika livsmedel. Ypperlig för barn över 18+ månader.

När matlådan stängs, säkerställer silikonrännorna i locket att facken i matlådan förseglas, så att maten inte blandas eller att något spills ut. Lådan är avsedd för snacks som passar till mellanmål och är läckagesäker (för såser, yoghurt etc, inte för ren vätska). Snackslådan är smidig och i den finns det tillräckligt med plats för ett mättande mellanmål. 

Så om du är på jakt efter en snackslåda som är slitstark och håller i många år framöver, då har du hittat rätt. Välj design och matcha med vattenflaskor och andra produkter från populära varumärket Citron.


✓ Uppdelade fack för att hålla snacks åtskilda
✓ Använd om och om igen, skippa engångsförpackningar = mindre avfall!     
✓ Lättviktig för att smidigt kunna ta med mellanmål på språng
✓ Fri från BPA och ftalater
✓ Lämplig för barn 18+ månader


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Slitstark tritan, pp/tpe och silikon. Fri från BPA och ftalater. 
  • Mått: 15.5 x 11.2 x 5 cm
  • Färg: Brun, creme
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Ej lämplig för mikrovågsugn eller frys.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
Recensera produkt